Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (232)
Filtrera omdömen
232 resultat
Medlemsbetyg
118
72
27
12
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
118
72
27
12
3
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 232 omdömen
Omdömet skrevs 16 augusti 2018 från mobil enhet

Vi var tvåveckor på hotell i den nyare delen med egen pool på balkongen.
De var fint rum, städas varje dag. De var bara svårt att koppla av eller sova. Städvagn hördes ofta, för mycket folk på liten område . De fins två pooler men nästan aldrig lediga solsängar . De var lite bättre vid havet, men ibland vi fick gå till nästa stället.
Maten och dricka är rätt dyrt , och dåligt kvalitet. Små portioner. Vist dem bjuder på en snaps efter betalning.
Redan innan resan vi har betalat för att behålla rummet tills transfer buss kommer kl 19.35 men då fick vi först checka ut kl.12.00 och sen byta rum. Då fick vi vänta på att dem ska städa,och flyta till andra våning utan hiss med all vara grejer . Vi kunde varit på stranden halva dan men nej vi satt i receptionen.
Har pratat med TUI men dem kunde inte göra något åt saken.
Aldrig mer ska vi komma till Marikas hotell !

Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
Tack Jelena K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Hotel Marika, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2018
Google-översättning

Dear Mrs. Jelena Klas. ,

Thank you for taking the time to write your review at TripAdvisor. We are glad to know that you liked the room and cleaning service.

We are surprised by your comments. Allow me to explain some of your comments briefly. First of all, we are sorry to hear that you found the restaurant expensive- we work very hard at creating a menu suiting all. We only work with incredible suppliers and produce and only create dishes that we truly believe in. Regarding the quality of our products, we supervise, control and inspect all the raw materials that arrives in our kitchen. Always looking forward for the highest quality of each product. In conclusion we are incredibly proud of our team and what they produce.

Regarding the late check out that you have booked, you should have been informed when you booked it, that the late check out time is 18:00 and that if it is possible you can keep the same room otherwise you have to change room. That is the policy of the late check out. You should have known if you have read TUI site. Here you can find the link about late check out policies. https://www.tui.se/att-resa-med-oss/pa-resmalet/hotellinformation/in-och-utcheckning/ At last, you only had to wait 20 minutes and nobody told you to leave your first room and wait at the reception area. You could stay there till the other room would be ready.

Nonetheless, we are sorry you left with a negative impression.

Kind Regards,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2018

Var där en vecka i maj och vi kommer åka dit igen. Sån bra service, sängen var lite hård men det fixade dom en timme efter vi sagt det, bodde med egen lite jacuzzi, svinkallt men så skönt att sätta sig i. Bara massor av tummar upp.

Bodde här: maj 2018, reste som ett par
Tack Lena E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Hotel Marika, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2018
Google-översättning

Dear Lena E,

Thank you for sharing your experience with all the TripAdvisor users. Delighted to find out you enjoyed the room and the service. Hopefully we will have the pleasure of welcoming you back at Marika Hotel during your next Chania visit. Thank you for staying with us.

Kind Regards,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018 från mobil enhet

Vi bodde i superior room i nybyggda delen med utsikt mot poolen. Rummet hade loft med en något brant trappa. Jättefint rum. Läget, personalen, städningen var i toppklass! Kan absolut återvända. Stranden alldeles nedanför hotellet var stenig med hala klippor, men om man gick bara ca 100 m inåt piren hade man fin sandbotten. Vi hyrde solstolar för 7€/paret.
En sak att notera är att hotellet erbjuder AC men man får betala 10€/dygn för detta. Något vi missat i bokningen. Har aldrig behövt betala extra för detta tidigare år.

Bodde här: juli 2018, reste med familjen
Tack Sussi E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Hotel Marika, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2018
Google-översättning

Dear Sussi E,

Thank you for your feedback, following your recent stay at Marika Hotel. Delighted to find out you liked the location, the staff, the cleaning and the room.

Allow me to explain some of your comments briefly. Last year the a/c was with extra charge, so it is not something new and the sunbeds at the beach area cost 6€. In any case we fully respect your opinion.

Hopefully we will have the pleasure of welcoming you back at your next Chania visit.

Kind Regards,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2018 från mobil enhet

Vi bodde i gamla delen mot poolområdet. Rymliga rum, finns pentry med kokplatta, vattenkokare, kaffebryggare. Två poolområden rena och fina. Minus är att rökningen är inte förbjuden vid pool, tyvärr, med tanke på barnen och andra ickerökare. Bra städning varje dag. Trevlig och serviceinriktad personal. Vi kan gott rekommendera det här hotellet.

Bodde här: maj 2018, reste med familjen
1  Tack xenyli
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Hotel Marika, svarade på det här omdömetSvarade 28 maj 2018
Google-översättning

Dear Xenyli,

Thank you very much for taking time to write a review on Trip Advisor. Delighted to find out your stay was pleasant and pleased to learn you found your room comfortable and clean.

Hopefully we will have the pleasure of welcoming you back at Marika Hotel.

Kind Regards,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2018

Bodde i enrumslägenhet på tredje våningen i gamla delen, ganska jobbiga trappor att bära bagaget i, utsikt mot gatan och över tak. Men rummet var riktigt bra, rymligt och med bra sängar, litet minimalt utrustat pentry, men vi trivdes. Städningen var bland det bästa vi upplevt någonstans, helt perfekt. Frukosten var också riktigt bra. Här kan vi tänka oss att bo igen.

Bodde här: maj 2018
1  Tack Kent J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Hotel Marika, svarade på det här omdömetSvarade 19 maj 2018
Google-översättning

Dear Ken J,

Thank you for your feedback following your recent stay at Marika Hotel.Hopefully we will have the pleasure to welcoming you back to Marika Hotel during your next Platanias visit.

Kind Regards,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen