Vi åkte dit sista v. i juli, vädret var bra, lagom varm och inget fuktighet, kanon!
Hotellet ser ganska nytt ut och väl sköt, hela området med gräsmattan och dem små vägar är ordentligen städad och rent, ser fresh ut.
Receptionen är inte öppet 24 timmar. bara om passagerare kommer sent är det öppet, trevligt personal och engelsk talande.
Rummet var bra med ett liten prenty om det behövs med tanke på att man är ute nästan hela dagen, pool/strand.
Pool området är mest för familjer med små barn, strandet ligger bara en sten kast efter gräsmattan med träd/skugga som behövs.
Restaurangen är bäst, maten var kanon bra, allt de gjorde var med kärlek och dessutom var det stora portioner, mycket trevligt personal morgon/dag/kväll, dem flesta pratar engelska, goda drinkar kan dem också fixa. Tisdagar är det live music (20:00) annars är det mycket hard rock för min smak dem andra dagar men trevligt ändå, generellt är hotellet perfekt om man vill verkligen vila/relaxa, lagom stor, finns alltid lediga bord till frukost/middag, likadant med solstolar.
Rekommenderar stark.