Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Omdöme om Skoniako Restaurant

Skoniako Restaurant
Rankad som nr 68 av 153 Restauranger i Platanias
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 18 US$
Kök: Norskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Vi bodde nästan bredvid restaurangen så vi hämtade mat ett antal kvällar som vi åt på vår balkong. Och det räckte med en portion att dela på, det är mycket mat. Pasta Bolognese hämtade vi ett par ggr, den va jättegod och en mycket god tagliatelle till. Sedan hämtade vi Stifado ett par ggr, som också den va jättegod och serverades med ett jättegott vildris.
Trevlig personal! Rekommenderas!

Datum för besöket: september 2020
Tack sf-73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (210)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 210 omdömen

Omdömet skrevs 19 september 2019

Vi åt grekiskt. Lammkotletter och mossakka.
Det var vällagat och gott.
Vi fick trevligt bemötande och god service

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Mikael E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
giotas893, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Skoniako Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 21 september 2019
Google-översättning

Skoniako team ,
thanks you a lot for visiting our restaurant!
We're looking forward to see you soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2018

Skoniako är en bra restaurang med vällagad och god mat och trevlig personal som dock inte var en riktig Aha-upplevelse eller gjorde ett genuint avtryck i vår semesterupplevelse. Får därför inte full pott i vårt omdöme. Restaurangen är trots allt väl värt ett besök om ni är i Platanias.

Datum för besöket: oktober 2018
Tack SvenÅke Och Gun... N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2018 från mobil enhet

Beställde schnitzel med bearnaisesås, maten kom in ganska snabbt trots fullt i restaurangen. Rejäla portioner och mycket god mat och trevlig personal,priset är helt ok med tanke på portionerna. En restaurang att rekommendera.

Datum för besöket: september 2018
Tack Stina1966
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2018 från mobil enhet

Mysig atmosfär, strålande service och goda pizzor i bra storlek. Plus också för att maten kom in snabbt och priserna är klart vettiga. Efter maten får man in en ganska rejäl flaska raki och vattenmelon som huset bjuder på, mycket trevligt! Om något ska vara minus så är det ”förrätten” ( som man visserligen bjuds på), ett litet fat med 6-7 stycken trötta oliver och en mini-skål med små krutonger, som egentligen bara kändes som överblivet bröd från frukosten. Men eftersom man inte betalar för det så tycker jag ändå att betyget fem är välförtjänt!

Datum för besöket: augusti 2018
Tack C6187UEdanl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Skoniako Restaurant tittade också på

Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 
Afrata, Platanias
Platanias, Chania Prefecture
 

Besökt Skoniako Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt