Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat, fantastiskt läge - väl värt ett besök!”
Omdöme om The Olive Tree

The Olive Tree
Rankad som nr 39 av 155 Restauranger i Platanias
Certificate of Excellence
Prisklass: 12 US$ - 36 US$
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 24 juni 2017

Underbart läge vid havet med mycket god mat och bra personal. Det här är en populär restaurang och för att vara säker att få bord så bör man nog boka i förväg. Ett besök här är ett måste om man är i Platanias.

Datum för besöket: juni 2017
2  Tack Patrik H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (837)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

7074 av 837 omdömen

Omdömet skrevs 20 juni 2017 från mobil enhet

Ligger så vackert vid havet. Alltid bra service och hög trivselnivå. Trevlig personal. Stora portioner och fantastisk tzatziki. Perfekt att njuta av solnedgången under middagen.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Annette L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 maj 2017

Restaurangen har haft en period med toppar och dalar beroende vem som står i köket. Nu har de öppnat för säsongen i renoverade lokaler och med flaggan i topp.

Datum för besöket: maj 2017
1  Tack CoachHalmstad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2017

Underbar miljö och service. Maten är riktigt bra och servicen är på topp. Restaurangen ligger perfekt till vid stranden och jag kan garantera en riktigt trevlig kväll om du väljer att äta här.

Datum för besöket: maj 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack HenrikAbraham
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2016

Välrenomerad restaurang med ett underbart läge på gränsen mellan Platanias och Agia Marina.
Förstklssig mat. Blev särskilt förtjust i deras version av grekisk sallad med lokalt producerad ost som lyfte hela rätten.
Trevlig personal som var mycket serviceminded.

Datum för besöket: augusti 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jimmyhegg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Olive Tree tittade också på

Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 
Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 

Besökt The Olive Tree? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt