Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt och gott!”
Omdöme om Karma Restaurant

Karma Restaurant
Rankad som nr 51 av 155 Restauranger i Platanias
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 30 US$
Kök: Grekiskt, Steakhouse, Bar, Café
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Vacker utsikt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 25 juni 2017

Har varit här flera gånger under våra vistelser i Platanias och det är alltid lika bra!
God mat och rolig och trevlig personal!
Kommer gärna tillbaka!

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Fluffie63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (467)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4145 av 467 omdömen

Omdömet skrevs 1 maj 2017

Åt den sista middagen den här resan och det var en fullträff. Mycket god mat! Inredningen är väl inget att skryta med men det finns hiss för trötta ben.

Datum för besöket: april 2017
Tack PeterO01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2017 från mobil enhet

Superbra restaurang med bra utbud. Var här med familj + vänner. Väl omhändertagen, sjukt trevlig och rolig personal. Perfekt för min son och de roade han med gratis glass.
Bra atmosfär och härlig utsikt. God mat. Alla nöjda och Glada!

Datum för besöket: april 2017
Tack Linda-Pauline
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2017 från mobil enhet

Åt 3 -rätters middag på grekiskt vis. Trevlig personal somgärna snackar lite extra utan att bli påträngande.
Bra pris för det som serveras.

Datum för besöket: april 2017
Tack Runerefug
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 oktober 2016

Mycket trevligt ställe, bra personal. Väldigt god mat. Vi åt bland annat svärdfisk, gyros
Kyckling allt var väldigt smakrikt.

Datum för besöket: oktober 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Andrei S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Karma Restaurant tittade också på

Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 
Afrata, Platanias
Platanias, Chania Prefecture
 

Besökt Karma Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt