Jan Qvarnström
Stockholm, Sverige

Nära till hav och pool

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 1 okt. 2022från mobil enhet
Suverän anläggning med närhet till havet och pooler. Bra service från all personal, stort utbud på frukost, nära till restauranger och shopping, buss till Chania utanför entrén. Vi gillar extra mycket personalens engagemang och serviceinriktning.
Datum för vistelsen: oktober 2022
Tips för att välja rum: Välj rum för att få morgon- eller kvällssol. Vi valde i första hand mot havet.
Resetyp: Reste som ett par
Pool
Utomhuspool
Visa fler hotell i Platanias
Omdömet skrevs 24 september 2021 från mobil enhet

Detta är ett hotell alldeles vid stranden i Platanias och det skulle kunna vara kanon men nja det höll inte riktigt normal Sunprime standard

Dels behöver dom lyfta upp frukosten lite för den var inte bra och dels behöver man byta till fräschare solsängar vid havet.

Vi hade ett jättefint rum med pool - och havsutsikt

Rumstips: Det finns några riktigt bra restauranger nära och dessutom ligger Lidl alldeles intill
1  Tack Annkickan
Omdömet skrevs 24 september 2021

Ett klassiskt Sunprime hotel, rent och med tanke på hur många kilo människa som sängarna får genomlida per säsong så är dom av bra standard. Frukosten får godkänt, personalen jobbar på. Inga problem med byte av handukar. AC stod stilla vid ankomst, det tog 15 min så var det fixat. Ett perfekt hotell om du vill bara vila och ladda batterierna.
Men ett smolk i glädjebägaren var restaurangen, där behövs det en omstart inför nästa säsong. Pommes Frittes a la hamburgerrestaurang, dvs smaklös och tråkig. Mousakan var värmd i micron, lite kantinkänsla där. Skippa Fish n' chips, inte gjord på färsk fisk, kom nog från en storpack från Lidel. Gillar du uppskuren fläskkarré med mycket fett, varsågod. Kylskåpet med alkohol höll -2.4 och där förvarades rödvinet.
Köp inte all inklusive utan ta en 5 min promenad mot centrum, där finns två restauranger vägg i vägg där den första, Match More rekommenderas. Hemlagad mat. Matkoma kan uppstå.

Tack 484jcn
Omdömet skrevs 18 september 2021 från mobil enhet

Ett väldigt trevligt och lugnt hotell precis vid stranden. Rent och fräscht. Vi hade rum med tillgång till pool delad med några andra men spenderade nästan alla dagar vid havet. En orsak till det var att det inte fanns parasoll vid den privata poolen. Detta var dock det enda negativa.

Massagen vi tog mjukade upp bra och lunchen vi köpte varje dag höll bra klass. Lidl ligger på andra sidan gatan och flera bra restauranger finns i närheten.

Sammantaget en bra vecka som avslutades med att vi fick se flera nykläckta sköldpaddor leta sig ner till havet. Kan absolut återkomma till detta hotell.

1  Tack Jorwil
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Ett slitet hotell som behöver renoveras och inte den kvalitén som man kan förvänta sig av ett hotell som har 4 stjärnor. Solstolarna/madrasser behövs bytas ut på hälften av stolarna. Där var klinkerplattor som stack upp så att man slog i tårna. Maten var torr och inte bra. Dåligt bemötande vid ankomst som inte håll säkert avstånd vid incheckning kommer inte att boka detta hotell fler gånger

Datum för vistelsen: juli 2021
Tack Gert Å
Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Bokade detta hotell pga konceptet om att vara ett hotell med exklusiv känsla samt nära till strand. Däremot så kunde vi aldrig bada i havet då det var stora vågor som inte kändes tryggt. Folk försökte men slogs ner av vågorna så de gav upp. Vattnet var grumligt. Hotellet har pool vilket var bra men solstolarna blev upptagna snabbt fram till ungefär 15.00-tiden. Städningen var inte så bra som jag hade förväntat mig vilket gjorde mig obekväm. Det var olika hår på golvet dagligen från andra rum som dragits in med moppen och fullt med fläckar på alla dörrar, handtag och speglar. Glasen i rummet luktade unket och diskades i handfatet i badrummet av städarna. Tänker att städningen är viktig när det är så många som bor i rummen. Gymmet var litet och helt ok. Trevlig personal. Maten var sådär. Drinkarna var dock supergoda! Vill man bo på ett lugnt hotell och bada i pool så är detta helt rätt, men förväntar man sig något extra och den exklusiva känslan som Sunprime ska ha så finns den inte. Helhetsintrycket var sådär och var inte vad man förväntade sig när man läste på Vings webbplats.

Datum för vistelsen: juli 2019
1  Tack Sara G