signebrockman
Sverige

Lugnt nära havet

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 29 juni 2017
Mycket nöjd med servicen från personalen både på hotellreceptionen och i restaurangen. Glada och trevliga samtliga. Hotellet är lugnt och tyst, bra wi-fi, kylskåp o vattenkokare, svala rum, rent och snyggt.
Gymmet är relativt välutrustat och den dagliga träningen i poolen var rolig. Rakt över gatan från hotellet finns LIdl som var öppet ganska länge. Hållplatsen för buss till CHANIA är också väldigt nära.
Datum för vistelsen: juni 2017
Tips för att välja rum: Rum med poolaccess var pricken över i men kanske inte värt pengarna.
Resetyp: Reste ensam
Pool
Utomhuspool
Visa fler hotell i Platanias
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Sunprime Platanias Beach är ett mycket trevligt och lugnt familjehotel (+16). Mycket bra luftkonditionerade rum, vi hade dessutom poolaccess direkt från vår altan, en privat pool (delades med fem andra lägenheter).

1  Tack 193h_kanb
Omdömet skrevs 20 juni 2017 från mobil enhet

Mitt favorithotell, jag har bott dät sex år i rad. Sängarna är helt gudomliga, rent och fräscht överallt. Personalen är så omtänksamma och alltid redo att hjälpa till, alltid med ett leende. Toppklass, jag kommer tillbaka.

Restyp: Reste ensam
3  Tack Annette L
Omdömet skrevs 16 juni 2017

Vi kom imorse från semester, solbrända och glada. Vi är jättenöjda med vistelsen, maten på hotellet var fantastisk personal är underbar, glad och hjälpsam, det finns allting man behöver. Wi-fi fungerar perfekt även vid poolen sämre på stranden. Mindre nöjd var jag med utcheckningen då vi hade jättesen flyg ( bussen hämtade oss kl.22.30) då vi valde sen utcheck.Tråkigt att man betalar 40 eu får att kunna behålla rum endast till kl.18.00. Hade man kunnat behålla rummet till kl. 22.00 hade jag inte sagt ett pip.Man kan tycka att egentligen den sista dag som man betalade är förstört och man är lurad. Ingen visste vad annat man skulle kunna göra än att spendera dag i lobbyn.Folk ligger överallt i kläder man åker hem hela dag. Det var jag riktig besviken på. Vi fick tyvärr inte byte av stranddukar på hela vistelsen.
Annars var allting toppen, utmärkt frukost och vilken grym mat i restaurangen! Bonus är Lidl affär som ni hittar över gatan! Även bushållplats till Chania som är ett måste att se!

Rumstips: Ta gärna öronproppar med dig då kylskåp gillar att få uppmärksamhet hela natten!
1  Tack Radimski
Omdömet skrevs 8 juni 2017 från mobil enhet

Andra gången vi var här, rent och snyggt, fantastisk personal som alla gjorde sitt yttersta för att vi skulle få en skön ledighet.
Ett minus för att det inte finns ett större och bättre kylskåp och ingen micro det borde vara enkelt att ordna utrymme finns utan större åverkan på rummen.

Restyp: Reste med vänner
1  Tack Rose-Marie S
Omdömet skrevs 23 maj 2017 från mobil enhet

Detta hotell tar hand om dig , restaurangen är fantastiskt, frukosten har allt man kan önska sig.
Rent och snyggt !
Nära till busshållsplats om man vill ta sig till och från Chania
Rekommenderas varmt !
OBS hotellet är barnfritt vilket gör att det är väldigt lugnt o skönt

Datum för vistelsen: maj 2017
3  Tack Thomas_A100000