Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“NOT staying here would be a mistake ... Choose Latitude 10”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Latitude 10 Beachfront Resort
Rankad som nummer 11 av 27 hotell i Santa Teresa
Certificate of Excellence
MiljöledareGuldnivå
Omdömet skrevs december 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack alison g
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (202)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

125129 av 202 omdömen

Omdömet skrevs november 28 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack AKandJR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Traun-Terkelsen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cayuga S, Manager på Latitude 10 Beachfront Resort, svarade på det här omdömetSvarade november 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 22 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Fiorilla
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 14 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for one furthest from the road.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack smanzi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Santa Teresa
3,7 km bort
Hotel Tropico Latino
Hotel Tropico Latino
Nr 2 av 27 i Santa Teresa
589 omdömen
1,1 km bort
Pranamar Villas and Yoga Retreat
Pranamar Villas and Yoga Retreat
Nr 14 av 27 i Santa Teresa
294 omdömen
0,6 km bort
The Red Palm Villas
The Red Palm Villas
Nr 19 av 27 i Santa Teresa
238 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
3,3 km bort
Playa Cielo
Playa Cielo
Nr 7 av 27 i Santa Teresa
255 omdömen
1,7 km bort
Manala Hotel
Manala Hotel
Nr 12 av 27 i Santa Teresa
342 omdömen
18,4 km bort
Tango Mar Beachfront Boutique Hotel & Villas
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Latitude 10 Beachfront Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Latitude 10 Beachfront Resort

Adress: 4 kilometers past Santa Teresa, left hand side, Santa Teresa 1000, Costa Rica
Telefonnummer:
Region: Costa Rica > provinsen Puntarenas > Santa Teresa
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Sviter Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Miljöhotell i Santa Teresa
Nr 3 av Romantiska hotell i Santa Teresa
Nr 8 av Familjehotell i Santa Teresa
Nr 9 av Strandhotell i Santa Teresa
Prisklass: 2 082 kr - 8 287 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Latitude 10 Beachfront Resort 4*
Antal rum: 6
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com och Expedia så att du tryggt kan boka med Latitude 10 Beachfront Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Latitude 10 Beachfront Resort, Santa Teresa Hotel Santa Teresa

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt