Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Omdöme om The Bakery

The Bakery
Rankad som nr 3 av 121 Restauranger i Santa Teresa
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Familjer med barn
Middagsalternativ: Frukost, Lunch, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 26 mars 2019 från mobil enhet

The Bakery är bra men jag hade hört så gott om det att när jag väl åt där vart jag inte så imponerad. Jag har ändå ätit där
flera gånger på grund av att personalen är så himla trevlig.
Jag tycker inte dom sticker ut annars. Maten är god och servicen väldigt fin. Skönt med AC i deras lokal

Datum för besöket: mars 2019
Tack annemai85
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
131katrins, Guest Relations Manager på The Bakery, svarade på det här omdömetSvarade 26 mars 2019

Trist att vi inte levde upp till förväntningarna men vi är ändå nöjda att du uppskattade maten och servicen. Tusen tack för att ni tog er tid att skriva!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 694)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 694 omdömen

Omdömet skrevs 23 februari 2019 från mobil enhet

Om ni är i Santa Teresa måste ni äta frukost på The Bakery! Open avocado toast och iskaffe är mina favoriter.
- att den ligger precis vid vägen.
+ mycket trevlig personal och god mat!

Datum för besöket: februari 2019
Tack 24sannaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
131katrins, Guest Relations Manager på The Bakery, svarade på det här omdömetSvarade 25 februari 2019

Tack så mycket! Vi blir super glada när vi hör att gäster har njutit av vår mat och service. Och ja tyvärr så är vi just vid vägen men vi hoppas det inte störde allt för mycket!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2019 från mobil enhet

Här har man renoverat och gjort det snyggt, vi har hunnit med både middag och frukost och maten har varit bra som vanligt men en sak som var påtaglig var stanken av avlopp, detta bör man ta tag i då jag tror att de flesta inte vill sitta i stanken. Vi kommer att ge det en chans till.

Datum för besöket: januari 2019
1  Tack fjollan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
131katrins, Guest Relations Manager på The Bakery, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2019

Hej! Tack så mycket, vi är nöjda över att våra kunder gillar den nya dekoren! Vi har sedan drygt ett år installerat ett vattenreningssystem som gör att allt vatten vi använder kommer ut rent och fint. Tyvärr kommer stanken från närliggande hus och vi försöker prata med dom men det är allt vi kan göra just nu. Vi beklagar att ni kom en dag när stanken var så pass illa, det luktar inte varje dag men vi hoppa få det fixat under detta året. Jag hoppas ni fick ett bättre andra besök!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2019 från mobil enhet

Trevligt ställe med bra personal. Mycket att välja på, allt vi provade var mycket bra. Missa inte deras friterade avocado, mmmm...

Datum för besöket: januari 2019
Tack LindaL3460
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
131katrins, Guest Relations Manager på The Bakery, svarade på det här omdömetSvarade 27 januari 2019

Tusen tack för fina kommentarer, bästa belöningen vi kan få när kunderna är nöjda! Och ja våra friterade avocado tacos är en av våra best sellers!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2018 från mobil enhet

Fräscht och vällagat. Allt från lättare rättare till tunga efterrätter. Alltid lika glad och vänlig personal. Deras Tuna tacos rekommenderas varmt.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Mac54Lin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Bakery tittade också på

Santa Teresa, provinsen Puntarenas
Santa Teresa, provinsen Puntarenas
 
Santa Teresa, provinsen Puntarenas
Santa Teresa, provinsen Puntarenas
 
Santa Teresa, provinsen Puntarenas
Santa Teresa, provinsen Puntarenas
 

Besökt The Bakery? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt