Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“设备挺齐全”

Run Feng Gemei Business Hotel
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Run Feng Gemei Business Hotel
Rankad som nummer 48 av 78 hotell i Huainan
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 10 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 14 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 27 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 20 2010
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 20 2010
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 5 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Huainanhotell
Celeb International Hotel
Nr 6 av 78 i Huainan
10 omdömen
Guyang International Hotel
Nr 25 av 78 i Huainan
24 omdömen
Downtown
Huainan Coal Mine Hotel
Huainan Coal Mine Hotel
Nr 11 av 78 i Huainan
9 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Run Feng Gemei Business Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Run Feng Gemei Business Hotel

Adress: Middle Chaoyang Road, Tianjia'an District, Huainan 232007, Kina
Region: Kina > Anhui > Huainan > Downtown , Tianjia'an District
Typ av hotell:
Rankad som nummer 48 av 78 hotell i Huainan
Prisklass: 88 kr - 96 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 105
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ctrip TA så att du tryggt kan boka med Run Feng Gemei Business Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt