Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“太差了”

Run Feng Gemei Business Hotel
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Run Feng Gemei Business Hotel
Rankad som nummer 48 av 78 hotell i Huainan
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 23 2015 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2015
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 14 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 9 2011
Google-översättning

  • Bodde här: April 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 31 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 12 2010
Google-översättning

  • Bodde här: December 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 10 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Huainanhotell
Celeb International Hotel
Nr 6 av 78 i Huainan
10 omdömen
Guyang International Hotel
Nr 25 av 78 i Huainan
24 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Downtown
Huainan Coal Mine Hotel
Huainan Coal Mine Hotel
Nr 11 av 78 i Huainan
9 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Run Feng Gemei Business Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Run Feng Gemei Business Hotel

Adress: Middle Chaoyang Road, Tianjia'an District, Huainan 232007, Kina
Region: Kina > Anhui > Huainan > Downtown , Tianjia'an District
Typ av hotell:
Rankad som nummer 48 av 78 hotell i Huainan
Prisklass: 93 kr - 109 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 105
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ctrip TA så att du tryggt kan boka med Run Feng Gemei Business Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt