Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 474)
Filtrera omdömen
1 474 resultat
Medlemsbetyg
839
364
170
60
41
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
839
364
170
60
41
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 1 474 omdömen
Omdömet skrevs 11 januari 2019 från mobil enhet

Härligt hotell precis vid stranden. Vackra rum med fina trädetaljer . Fin frukost buffé med härliga omeletter och juicebar.
Middagsbufféer , prisvärt med vin inkluderat . Kanske inte så stor variation .
Bra service på ”beach” området!

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 1965Tripadviser
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
VillasHMParaisoDelMa, Director de Relaciones con Clientes på Villas HM Paraiso del Mar, svarade på det här omdömetSvarade 6 februari 2019
Google-översättning

Dear 1965Tripadviser;

First of all, I would like to thank you for share your experience with us on Tripadvisor.

It is a pleasure to read you have enjoyed your staying at our lovely property Villas HM Paraiso del Mar.

We will share your review with our food and beverages team so they can know you have enjoyed our delicious breakfast and the service on the beach bar. We will aslo share your comments with housekeeping team about our confortable rooms.

We appreciate your feedback regarding the dinner at the restaurant and hope to have the opportunity to have you back in the future and show you our improvements.

Sincerely,

Cesar Jimenez
Villas HM Paraiso del Mar
Customer Service Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2018

Super fina rum där vi bodde både med pool botten plan och havsutsikt 1 trappa upp. Rummen är rymliga och välstädade, sängarna sköna att sova i. Orådet är lugnt och skönt, nära till stranden bara att gå tvärs över vägen.
Mycket bra frukost och fantastisk service. Återkommer gärna!

Datum för vistelsen: januari 2018
Tack sportigafamiljen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

+ Vackert hotellområde, fin pool och fantastiska rum. Sköna solstolar. Rent och snyggt. Bra poolmat. Nära till stranden (dock en liten väg emellan). Nära till centrum. Lån av cyklar ingick i all inclusive.

- Tråkig och smaklös buffé både frukost, lunch och middag. Bättre att äta ute. Viss mat och dryck krävde ”premium” all inclusive. Opersonligt. Servicen var sämre än på de andra hotellen vi bott på i Mexiko. Personalen var inte så glada eller välkomnande. Vissa cyklar var trasiga.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Sofia L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Claudia R, Director de Recepción på Villas HM Paraiso del Mar, svarade på det här omdömetSvarade 17 maj 2018
Google-översättning

Dear Sofia L,

I would like to thank you for the time you have dedicated to review our Villas HM Paraíso del Mar. At our hotel we constantly strive to meet your needs and exceed your expectations, therefore your feedback is very important to us.

It pleased us to learn that you enjoyed your stay with us. It makes us very happy to know that you have enjoyed our fantastic location, our nice pool and our beautiful rooms.

On the other hand, please let us express our deepest apologies for not having exceeded your expectations; your feedback is an important part of our business and it is through constructive comments that we are able to improve our services.

Again, we do value your comments very much and hope to have the opportunity to serve you again in the future and show you our improvements.

Sincerely,

Claudia Rivera

Villas HM Paraíso del Mar

Directora de Recepción

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018

Ett mysigt hotell vid stranden. Gratis solstolar och poolhanddukar och wifi. Frukosten ok. Endast buff'e på kvällarna. Inte i vår smak. Bättre att gå ca 10 min till byn där det finns stort utbud av restauranger. Rymliga rum men dåliga möjligheter av förvaring i lådor. Önskar att det fanns en sop på rummet då det lätt dras in sand från stranden. Stor o rymlig altan

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Lenrex2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2018 från mobil enhet

Fick rekommendation av en vän att boka detta hotell och vi blev oerhört nöjda.

+
Front desk med bra service och trevlig personal
Frukosten med allt du behöver och lite till
Läget nästan precis intill vattnet
Oerhört lugnt och fridfullt
Sköna sängar
Rymliga rum
Promenadavstånd in till byn

-
Lunchbuffén ska helt hoppas över, varken god god eller prisvärd, beställ istället för poolbaren eller gå in till byn
Wi-fi fungerar uselt, även i reception, men detta verkar vara generellt för ön

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack JohanIR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen