Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
186 US$
132 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
Amaité Hotel & Spa(Holbox Island)
226 US$
141 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
Rabattmeddelande! 29 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 29 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 198 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Casa Maya Holbox(Holbox Island)
145 US$
125 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
Holbox Dream Beach Front Hotel by Xperience Hotels(Holbox Island)(Mycket prisvärt!)
393 US$
281 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Precis vid stranden
Casa BlatHa(Holbox Island)(Mycket prisvärt!)
92 US$
62 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Frukost ingår
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 24 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 24 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 82 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Golden Paradise Beach Hotel(Holbox Island)(Mycket prisvärt!)
92 US$
89 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Precis vid stranden
Xaloc Resort(Holbox Island)
297 US$
288 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Las Nubes De Holbox(Holbox Island)
416 US$
295 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Villas Flamingos(Holbox Island)
367 US$
283 US$
Cancelon
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 16 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 16 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 338 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Omdömen (1 312)
Filtrera omdömen
1 313 resultat
Medlemsbetyg
739
331
150
56
37
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
739
331
150
56
37
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 313 omdömen
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

+ Vackert hotellområde, fin pool och fantastiska rum. Sköna solstolar. Rent och snyggt. Bra poolmat. Nära till stranden (dock en liten väg emellan). Nära till centrum. Lån av cyklar ingick i all inclusive.

- Tråkig och smaklös buffé både frukost, lunch och middag. Bättre att äta ute. Viss mat och dryck krävde ”premium” all inclusive. Opersonligt. Servicen var sämre än på de andra hotellen vi bott på i Mexiko. Personalen var inte så glada eller välkomnande. Vissa cyklar var trasiga.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Sofia L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Claudia R, Director de Recepción på Villas HM Paraiso del Mar, svarade på det här omdömetSvarade 17 maj 2018
Google-översättning

Dear Sofia L,

I would like to thank you for the time you have dedicated to review our Villas HM Paraíso del Mar. At our hotel we constantly strive to meet your needs and exceed your expectations, therefore your feedback is very important to us.

It pleased us to learn that you enjoyed your stay with us. It makes us very happy to know that you have enjoyed our fantastic location, our nice pool and our beautiful rooms.

On the other hand, please let us express our deepest apologies for not having exceeded your expectations; your feedback is an important part of our business and it is through constructive comments that we are able to improve our services.

Again, we do value your comments very much and hope to have the opportunity to serve you again in the future and show you our improvements.

Sincerely,

Claudia Rivera

Villas HM Paraíso del Mar

Directora de Recepción

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018

Ett mysigt hotell vid stranden. Gratis solstolar och poolhanddukar och wifi. Frukosten ok. Endast buff'e på kvällarna. Inte i vår smak. Bättre att gå ca 10 min till byn där det finns stort utbud av restauranger. Rymliga rum men dåliga möjligheter av förvaring i lådor. Önskar att det fanns en sop på rummet då det lätt dras in sand från stranden. Stor o rymlig altan

Bodde här: februari 2018, reste som ett par
1  Tack Lenrex2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2018 från mobil enhet

Fick rekommendation av en vän att boka detta hotell och vi blev oerhört nöjda.

+
Front desk med bra service och trevlig personal
Frukosten med allt du behöver och lite till
Läget nästan precis intill vattnet
Oerhört lugnt och fridfullt
Sköna sängar
Rymliga rum
Promenadavstånd in till byn

-
Lunchbuffén ska helt hoppas över, varken god god eller prisvärd, beställ istället för poolbaren eller gå in till byn
Wi-fi fungerar uselt, även i reception, men detta verkar vara generellt för ön

Bodde här: januari 2018, reste som ett par
Tack JohanIR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 december 2017 från mobil enhet

Bra läge vid stranden, bara 10 min promenad till centrum, du kan verkligen koppla av. Notera att wi-fi existerar inte, ingen mottagning i mobilen på rummet, dåligt om utrymd för att förvara kläder på rummet, inget tvål vid handfaten - endast i duschen. Det är alltså ingen lyx men helt ok om man har rätt inställning. Glöm inte myggmedel då det är massa mosquitos där så fort solen går ner...

Bodde här: december 2017, reste som ett par
Tack Katarzyna K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
salescaribbean, Director de Relaciones Públicas på Villas HM Paraiso del Mar, svarade på det här omdömetSvarade 24 december 2017
Google-översättning

Lieber Gast,

Vielen Dank für Ihre Kommentare. Ihr Feedback ist uns sehr wichtig. Dank unserer Gäste können wir unsere Dienstleistungen verbessern, um eine einzigartige Erfahrung und Zufriedenheit unserer Gäste zu gewährleisten.

Bitte entschuldigen Sie die Unannehmlichkeiten, die Sie während Ihres Aufenthaltes bei uns haben. Wir hoffen, Sie möchten uns mit Ihrem Besuch noch einmal ehren und uns damit zeigen, dass unser Engagement zu Ihrer Zufriedenheit über bloße Worte hinausgeht.

Mit freundlichen Grüßen,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 december 2017 från mobil enhet

Trevligt hotell. Bra service av trevlig personal. Stora fina rum. Rent och snyggt. God frukostbuffé med mycket att välja på. Nära till fin långgrund strand. Kort gångavstånd till centrum i Holbox med bra variation av restauranger och caféer.

Bodde här: december 2017, reste med vänner
Tack hultberglena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
salescaribbean, Director de Relaciones Públicas på Villas HM Paraiso del Mar, svarade på det här omdömetSvarade 19 december 2017
Google-översättning

Lieber Gast,

Zunächst möchten wir Ihnen dafür danken, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre freundliche Rezension auf TripAdvisor zu teilen.

Es war uns eine Freude solche netten Kommentare zu lesen und wir freuen uns sehr, dass Sie den perfekten Urlaub in den Villas Hm Paraiso del Mar hatten.

Danke, dass Sie uns wissen lassen, dass Sie unsere gastronomische Vielfalt und Unterkünfte wirklich genossen haben, wir sind zufrieden, dass Sie entspannt waren und eine friedliche Zeit hatten. Wir werden Ihre Lobeshymnen mit all unseren Abteilungsleitern und Mitarbeitern teilen, da Ihr Feedback uns hilft, unser Team jeden Tag motiviert zu halten.

Wir freuen uns, Sie bald wieder zu begrüßen.

Mit freundlichen Grüßen,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen