Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enkelt och billigt. Lite stressig”
Omdöme om TacoQueto

TacoQueto
Rankad som nr 17 av 135 Restauranger i Holbox Island
Certificate of Excellence
Kök: Mexikanskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Enkelt och billigt. Lite stressig miljö när man är ovan att beställa mexikanska rätter. Mycket mat till lågt pris.

Datum för besöket: februari 2020
Tack amazingbarret
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (547)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 547 omdömen

Omdömet skrevs 9 januari 2020 från mobil enhet

Alla pratar om detta ställe. Men jag undrar hur många som varit där? Trist miljö, ointresserad personal och taco som är rätt oinspirerande. Visserligen är den mycket billig men helheten blir dålig. Besök Holbox Food Market istället och lägg till några pesos för grym taco och härlig inramning och atmosfär.

Datum för besöket: januari 2020
Tack libbo123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2019

Beställ mixade köttplankan för 4 personer - den räcker till minst 6 personer, och vansinnigt gott. Guacamolen här var den bästa vi åt på hela resan. 4-åringen slukade ett eget fat med guacamole - han äter det inte i vanliga fall.

Datum för besöket: mars 2019
Tack johloev
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2019

Valde att testa stället efter att vi gått förbi och sett att det var välbesökt - gissade att det var välbesökt för att det var bra. Tyvärr visade det sig att rätterna var snabbt uppslevade på tallrikarna och var tämligen smaklösa. Snabbt och billigt men långt ifrån bra.

Datum för besöket: februari 2019
Tack Nils O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2018

Bästa taco på lång tid, underbart gott till ett rimligt pris. Enkel miljö, men maten håller hög kvalitet.

Datum för besöket: januari 2018
Tack sportigafamiljen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på TacoQueto tittade också på

Holbox Island, Quintana Roo
Holbox Island, Quintana Roo
 
Holbox Island, Quintana Roo
 

Besökt TacoQueto? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt