Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Rosa Mexicano

Rosa Mexicano
Rankad som nr 22 av 123 Restauranger i Holbox Island
Certificate of Excellence
Kök: Mexikanskt, Modernt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 13 januari 2018 från mobil enhet

Väldigt bra middag!
Servicen val lite seg (vi var 2 vuxna som beställde var sim drink. Dessa kom med 35 minuters mellanskillnad tyvärr)

Datum för besöket: januari 2018
Tack Se_Alma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (587)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 587 omdömen

Omdömet skrevs 3 januari 2018

Vi var mycket nöjda med allt som vi åt och drack på Rosa Mexicano. God service. Tonfisken rekommenderas!.

Datum för besöket: december 2017
Tack KerstinEskilstuna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2017 från mobil enhet

Kan varmt rekommendera! Gid service, UNDERBART FRÄSCHA Mojitos , där dom även hade såna utan myntablad( som jag inte gillar!)
Kanongod mat! Tonfisken var den bästa ever som mannen smakat på denna restaurang!

Datum för besöket: december 2017
Tack pillan2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2017 från mobil enhet

Det är ett väldigt trevligt ställe att ta en lunch på. Sitt gärna på gungorna som är i mitten av restauranten

Datum för besöket: januari 2017
Tack Jimmytoothpick
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2017 från mobil enhet

Vi blev lite besvikna, inte så nöjda med varmrätterna. Däremot var Guacemolen och nachochips till förrätt jättegod!

Datum för besöket: januari 2017
1  Tack 644elisabetg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Rosa Mexicano tittade också på

Holbox Island, Quintana Roo
Holbox Island, Quintana Roo
 
Holbox Island, Quintana Roo
Holbox Island, Quintana Roo
 
Holbox Island, Quintana Roo
Holbox Island, Quintana Roo
 

Besökt Rosa Mexicano? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt