Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Relaxing retreat”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
Pagua Bay House Oceanfront Cabanas
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Marigot
Certificate of Excellence
MiljöledareSilvernivå
Omdömet skrevs november 18 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: All of these rooms are amazing, but if you are looking for something extra special book Cabana 5 or ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Rachel A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (371)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

285289 av 371 omdömen

Omdömet skrevs september 8 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Horseradish_London
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PBBG, Owner på Pagua Bay House Oceanfront Cabanas, svarade på det här omdömetSvarade september 10 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 17 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Xberliner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 10 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Room 3 is private with good views .
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack dancelessons
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 1 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack awalkernh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Marigot
21.3 km bort
Secret Bay
Secret Bay
Nr 1 av 4 i Portsmouth
500 omdömen
19.5 km bort
The Champs, Hotel, Restaurant & Bar
27.9 km bort
Fort Young Hotel
Fort Young Hotel
Nr 1 av 7 i Roseau
874 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
10.0 km bort
Calibishie Cove
Calibishie Cove
Nr 1 av 3 i Calibishie
228 omdömen
10.8 km bort
Calibishie Lodges
Calibishie Lodges
Nr 3 av 3 i Calibishie
270 omdömen
28.5 km bort
Castle Comfort Dive Lodge
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Pagua Bay House Oceanfront Cabanas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Pagua Bay House Oceanfront Cabanas

Adress: Pagua Bay, Hatton Garden | 10 Minutes South of the Douglas-Charles Airport, Marigot, Dominica
Region: Karibien > Dominica > Saint Andrew Parish > Marigot
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Drycker att välja på Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Sviter Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Marigot
Prisklass: 2 030 kr - 2 923 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Pagua Bay House Oceanfront Cabanas 4*
Antal rum: 6
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Pagua Bay House Oceanfront Cabanas. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Pagua Bay House Oceanfront Cabanas Hotel Marigot

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt