Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing to spend some nights in a real castle!”
Omdöme om Castello di Meleto

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Castello di Meleto
Rankad som nummer 4 av 37 temaboenden i Gaiole in Chianti
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs augusti 27 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
5  Tack AstroSwiss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (401)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

137141 av 402 omdömen

Omdömet skrevs augusti 21 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: If you prefer, the dependance country houses are very comfortable and have great views...but so does ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2010, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Clarygrace
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 12 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: ask before you stay if there is a wedding for the noise and places you can access or not ? will sugg ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack CinqsurCinq
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 8 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
3  Tack mikehill21
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 31 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack WendyHarrogate
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Gaiole in Chianti
1,8 km bort
Castello di Spaltenna Exclusive Tuscan Resort & Spa
Castello di Spaltenna Exclusive ...
Nr 1 av 8 i Gaiole in Chianti
708 omdömen
3,9 km bort
Ultimo Mulino Country Hotel
Ultimo Mulino Country Hotel
Nr 4 av 8 i Gaiole in Chianti
136 omdömen
5,8 km bort
Palazzo Leopoldo Dimora Storica & Spa
Palazzo Leopoldo Dimora Storica ...
Nr 1 av 15 i Radda in Chianti
581 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
5,7 km bort
CDH Hotel Radda
CDH Hotel Radda
Nr 4 av 15 i Radda in Chianti
907 omdömen
1,9 km bort
Hotel Le Pozze di Lecchi
Hotel Le Pozze di Lecchi
Nr 2 av 8 i Gaiole in Chianti
136 omdömen
4,2 km bort
Hotel Residence SanSano
Hotel Residence SanSano
Nr 6 av 8 i Gaiole in Chianti
74 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Castello di Meleto? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Castello di Meleto

Adress: Loc. Meleto | 53013, 53013, Gaiole in Chianti, Italien
Region: Italien > Toscana > Province of Siena > Gaiole in Chianti
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 4 av 37 temaboenden i Gaiole in Chianti
Prisklass: 731 kr - 1 877 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Castello di Meleto 3.5*
Antal rum: 30
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Castello di Meleto. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Castello Di Meleto Hotel Gaiole In Chianti

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt