Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (677)
Filtrera omdömen
677 resultat
Medlemsbetyg
367
222
58
15
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
367
222
58
15
15
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 677 omdömen
Omdömet skrevs 2 mars 2017 från mobil enhet

Här är du turist och bor i din bubbla som är helt och hållet anpassat till all inklusive-turister. Många ryska turister. Här gäller sol och bad eller arrangerade dagsturer för att komma ut till verkligheten. Taxi enkelresa kostar 50 dollar till t.ex. Stonetown. När man bor här är det precis som alla andra resorter i resten av världen. Väldigt goda bufféer(frukost, lunch och middag). Stort, rymligt, fräscht rum med stort badrum. Daglig städning och vattenflaska. Vacker miljö!

Bodde här: februari 2017, reste som ett par
1  Tack Atosa J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mark N, Manager på Sultan Sands Island Resort, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2017
Google-översättning

Dear Atosa J, thank you for your time in writing to us here at the resort to share your experience. I’m so happy you enjoyed your time with us at Bluebay Resorts in what you say is truly a beautiful location. I’m glad you enjoyed the great variety of food on offer during your stay, I have passed on your praise to my Chefs. I would like to say for your next adventure back to Zanzibar we have now introduced a new shuttle bus service that runs daily from the resort to Stonetown and back for a cost of $25 per person return, we hope that this service will only enhance our guest experience of Zanzibar even further. However please allow us one correction in as much that we do not have many Russian tourists but from various former East Bloc countries

We look forward to welcoming you back soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2017 från mobil enhet

Vi var tre personer som besökte denna resort för sol och bad. Fint hotel med vacker strand och gröna omgivningar. Maten var helt ok, buffé med varierande rätter. Servicen är väldigt varierande i kvalité, ibland tog det 20 minuter att få en kaffe och ibland flöt det på bra. Trevlig personal men tempot här är inte det man är van vid hemma. Men men det kanske man inte väntar sig heller här. Wifi fungerar sådär. Vid vår vistelse låg den nere två dagar. På kvällen spelar något band eller något uppträde. Vid 23.30 är det oftast tyst på hotellet. Stranden är fantastiskt vacker att strosa runt på. Säljarna nedanför hotellet vid stranden kan vara lite besvärliga när man ska bada. På det stora hela hade vi en bra vistelse. Vill man ha sol, bad,vila och glömma klockan så är det här ett bra alternativ.

Bodde här: februari 2017, reste med familjen
Tack karro1122
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mark N, Manager på Sultan Sands Island Resort, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2017
Google-översättning

TripAdvisor Member thank you for your recent feedback. Zanzibar is a very unique Island to have a holiday experience on. Part of what draws guests here is the opportunity to relax and enjoy a slower pace of life than what we are mainly used to when we are not enjoying vacation time. However guest expectations and standards are something we take very seriously here at the resort. Guest service training for all service departments is an ongoing process, whether it’s learning something new for the first time or refreshing team training. I am very happy however to see that you enjoyed the stunning beach and the beautiful ocean here at the resort.

We hope to welcome you back in the near future for another great holiday!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2016

Detta hotell ligger lika fantastiskt som de flesta andra hotell på östkusten
Egen strand, bra poler. frukosten var fantastisk, och kvälls buffen likaså, med all tänkbar variation på kött, fisk och frukt, tillagades medan du väntar.
Rummen i form av små hyddor, i lokal stil.
Jag uppfattade hotellet som högst prisvärt, dock tycker jag att det togs ut ett överpris på all dryck, kan hända är detta ett generellt fenomen.

Tips för att välja rum: Välj boende i direkt ansltning till havet, dela pol med fyra ytterligare
  • Bodde här: februari 2015, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack ANKA54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gail A, Manager på Sultan Sands Island Resort, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2016
Google-översättning

Responses like yours are what put a glow in our face
We can only look forward to your next visit so we once again ensure that your wishes remain our command
The Team invites you to visit again in the near future- Karibu sana

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2015 från mobil enhet

Bodde på Sultan Sands i en vecka. Väldigt fin bungalow. Bra städning. Personalen är trevlig, de ordnar det mesta om man pratar med dem. Maten var bra, fanns mycket att välja på. Bra öppettider på allt. Wifi kom och gick lite. Mycket aktiviteter. Väldigt fin resort.

Bodde här: oktober 2015, reste som ett par
1  Tack Ida N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gail A, Manager på Sultan Sands Island Resort, svarade på det här omdömetSvarade 11 november 2015
Google-översättning

Dear Ida N, while the nights come down fast in the tropics the evening hours are just as much fun as the daylight hours – as you say excellent bar service, but the atmosphere of sitting under rustling palm trees on a balmy night, with clear skies above you filled with diamond stars and a rising moon. The busbabies coming for their nightly treat of a banana or two, the band playing gently in the background. As the northern winter draws in we are sure you will remember these nights so often. And of course the days filled with sun and fun, playing and relaxing whichever takes your fancy. Please keep us close by following Bluebay Beach Resorts Zanzibar on Facebook.

http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g616018-d549642-r324811907-Bluebay_Beach_Resort_and_Spa-Kiwengwa_Zanzibar_Island_Zanzibar_Archipelago.html#

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2014 från mobil enhet

Vackra omgivningar, härlig sandstrand som är 5 km lång, superfint boende, helt otroliga middagar som känns som att man är på bröllop flera dagar i veckan. Enda nackdelen var att stället låg lite avsides. Inte så lätt att promenera utanför området eller gå på upptäcktsfärder. Sedan var det en del sjögräs i vattnet ibland också men annars underbart! Bra för vindsurfing och kitesurfing.

Bodde här: januari 2014, reste med vänner
1  Tack Mia G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen