Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wonderland for Snorkeler”

Vi kan inte hitta några priser för det här boendet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i Tomea Island
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Wakatobi Dive Resort
Rankad som nummer 1 av 1 temaboenden i Tomea Island
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs oktober 25 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Only 4 select bungalows (No. 1 to 4) were directly on the beach, other select bungalows and beach bu ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
7  Tack dimsum
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (406)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

277281 av 406 omdömen

Omdömet skrevs oktober 16 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
6  Tack Cheriedam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 12 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: We had select bungalow no. 7 and it was perfect between the restaurant and the main building/jetty.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack sal320
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 5 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: The villas have indoor showers the bungalows outdoor (but private.) Dont get locked in the shower i ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack czmdivenut
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 2 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Any room is good.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack geminikitty66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Wakatobi Dive Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Wakatobi Dive Resort

Adress: Pulau Onemobaa, South East Sulawesi S06 E124, Indonesien
Telefonnummer:
Region: Indonesien > Sulawesi > South East Sulawesi > Wakatobi > Tomea Island
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Drycker att välja på Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Spa Sviter Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 temaboenden i Tomea Island
Prisklass: 3 212 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4,5-stjärnigt — Wakatobi Dive Resort 4.5*
Antal rum: 26
Kallas också för:
Wakatobi Dive Hotel Sulawesi

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt