Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
22 personer tittar på det här hotellet
Expedia.com
422 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-05
Hotels.com
422 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-05
Etrip
334 US$
Se erbjudande
Priceline422 US$
Official Site423 US$
Trip.com670 US$
Visa alla 21 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (7 049)
Filtrera omdömen
7 049 resultat
Medlemsbetyg
4 091
2 168
538
159
93
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
4 091
2 168
538
159
93
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 7 049 omdömen
Omdömet skrevs 19 mars 2017

Fina rum och bra läge vid Waikiki stranden. Hotellet erbjuder även en gratis trolley tur mot uppvisande av rumsnyckel. Den var jättebra med en förare som verkligen kunde guida sin tur.
När vi kom till detta fräscha hotell efter cirka 30 restimmar och erbjöds rena ljumna tvättlappar och en POG som vi aldrig efter hittat en liknande (på två veckor), då föll vi direkt.
Restauranger som erbjuder jättebra mat.
Det enda jag saknade var krokar! Ingenstans att hänga min kroknecessär.
Jaja, det kommer inte hindra mig att återvända.

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack 773magdalenar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
OutriggerREEFResort, Front Office Manager på Outrigger Reef Waikiki Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 21 mars 2017
Google-översättning

Thank you for choosing to stay with us at the Outrigger Reef Waikiki Beach Resort!

We appreciate you taking the time to share your experience on TripAdvisor. We’re delighted to hear that you enjoyed your clean room accommodations and the location of the hotel on the beachfront in Waikiki. We’re also happy that you enjoyed all of our amenities, the Waikiki Connection Trolley and restaurants we have on property.

We look forward welcoming you back real soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2016 från mobil enhet

Check in proceduren tog 50 min! På en semester på en plats som denna vill man inte spendera för mycket tid att checka in och ut! Det amerikanska systemet med dricks 15-20% är pinsamt! Fyll fickorna med småsedlar, vart man än vänder sig finns en utsträckt hand, ibland vet man inte ens varför! Ingen fri Airport shuttle 12$ pp!

Datum för vistelsen: augusti 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack m95bopa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
OutriggerREEFResort, Manager på Outrigger Reef Waikiki Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2016
Google-översättning

Aloha! We're shocked to read of your check-in experience. Please accept our sincere apologies and know that is not the norm. We hope your travels to Hawaii was otherwise enjoyable and that you will consider coming back to visit us.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2016 från mobil enhet

Jag och fästmannen bodde på detta hotell i mars under två veckor. Vi hade det underbart här, tyckte om att detta hotell var stort, det finns lite affärer längst ner.
Stranden ligger precis utanför från andra ingången, det gjorde det ännu bättre! Det var så himla skönt att slippa gå så långt eller behöva åka till en strand.
Rummen var bra, det var alltid bra städat. Personalen vid receptionen var alltid trevliga.
Det finns en massa restauranger runt om, hotellet ligger rätt centralt i Waikiki.
Vi återvänder gärna till detta hotell igen!

Datum för vistelsen: mars 2016
Restyp: Reste som ett par
2  Tack MsFluffyB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
OutriggerREEFResort, Front Office Manager på Outrigger Reef Waikiki Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2016
Google-översättning

Thank you for taking the time to share your experience staying at the Outrigger Reef Waikiki Beach Resort. Thank you once again for taking the time to write this review. Aloha

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2016

Datum för vistelsen: december 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 15 december 2015

Bra rum, vacker utsikt och öppen reception med restauranger och butiker i entreplanet. Vi bodde nära stranden med promenad längs hela Waikiki beach. På hotellets område finns pool även öppen på kvällarna. Restaurangen vid stranden var fantastiskt härlig att sitta vid på kvällen med vågbruset några meter från bordet.

Rumstips: Välj gärna mot havet och högt upp.
Datum för vistelsen: november 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Marianne S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen