Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Getaway”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
26 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Chalet -
2 sovrum, 1 badrum, för 6
Luray, Virginia

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 26 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Steven C
1 omdöme
Omdömet skrevs 25 november 2017 för en vistelse i november 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Q2907MEki ...
Martinsburg, West Virginia
Nivå 2 Skribent
8 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 september 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Salisbury, Maryland
Omdömet skrevs 2 maj 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
VA
Omdömet skrevs 19 november 2012 för en vistelse i mars 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Lyxtörstande resenärer Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
LisaLakeW ...
Lake Worth, Florida
Nivå 3 Skribent
11 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 28 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 28 oktober 2012 för en vistelse i oktober 2012
Google-översättning
24
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2012
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Rent badrum
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Gillade mest: Nothing
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 30 2016
Hi all,
This "renter" is a rent scammer, trying to stay for free by fabricating problems with the property. Please see our other reviews for a fair review on our property. If you are a property owner, I suggest that you put this scammer on your do not rent blacklist.
regards,
Lynn & Steve
The Shenandoah Chalet
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt