Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“2018 Anniversary”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
6 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 2
San Antonio, Texas

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

mrzdee
Wichita Falls, Texas
1 omdöme
Omdömet skrevs 16 oktober 2018 för en vistelse i oktober 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DobsonWil ...
Long Beach, Kalifornien
Nivå 5 Skribent
73 omdömen
11 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 60 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 juli 2016 för en vistelse i juni 2016
Google-översättning
4
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2016
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Esther T
Miami, Florida
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 17 juli 2015 för en vistelse i juli 2015
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Service
Gillade mest: very nice location
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Familjer med småbarn
Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 23 2015
Thank you for the incredibly sweet review! We loved having you and your family here. Our doors are always open if you happen to head back this way. :-)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt