Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Enjoyed the stay”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
36 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 6
Corpus Christi, Texas

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 36 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

joel n
1 omdöme
Omdömet skrevs 15 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 17 2018
Joel, thank you for the kind words about our Property. After the texts you sent me I felt like we knocked it out of the park for you with the exceptional Condo and getting you in 3 hours early. So I have to admit it's hard seeing the 4 star review. We truly try to exceed our customers expectations. I can only hope that you do decide to come back to the beach and stay again.

We only control our property and not the city, weather, traffic... these things are all subjective to the respective travelers. With that being said, I think that travelers sometimes grade their trip versus the Property, which hopefully those reading this review agree as well.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
kalier201 ...
Dallas, Texas
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 22 juni 2015 för en vistelse i juni 2015
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Location
Gillade minst: It is a small condo but was fine for 3 people
Resegrupp: Teenagers
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 23 2015
Thank you for the very kind words. Liza decorates the Condos and makes a really nice place to stay for all us!!
We would like to thank you for choosing Corpus Christi Beach Condos as your lodging while on vacation. We appreciate your business so much. ps/ so sorry that they overlooked replacing hangers!!! We took care of that immediately.

Take care and thanks again,
The Blatter's
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
USA
Omdömet skrevs 14 april 2014 för en vistelse i april 2014
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2014
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
USA
Omdömet skrevs 14 april 2014 för en vistelse i april 2014
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2014
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omaha
Omdömet skrevs 7 april 2014 för en vistelse i mars 2014
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2014
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Lyxtörstande resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt