Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Great Location, Beautifully Decorated Beach Feel”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
13 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 5
Corpus Christi, Texas

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 13 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Stephcook ...
Austin, Texas
Nivå 4 Skribent
33 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 7 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 22 2019
Hi Stephanie Thanks for taking the time to submit this great review! Glad you and family enjoyed all the condo has to offer...my efforts to accommodate my guests are all worth it when I receive such a positive feedback. I have a great housekeeping crew and they complimented you as well on how nice you left the condo, thanks for complying with the check out list :0) please visit again you are welcome back anytime.
Denise
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
KathyinKS
Olathe, Kansas, United States
2 omdömen
Omdömet skrevs 24 mars 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 8 2019
Thank you Kathy, it was a pleasure hosting you and your family! You are welcome back anytime... we appreciate great guests like you.
Denise :0)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
ReaganTex
1 omdöme
Omdömet skrevs 7 mars 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 12 2019
Thanks for your feedback on the condo. I'm glad you enjoyed your stay overall and the extra early check-in that I was glad to provide. I was actually there just days before your arrival and everything looked clean, if you choose to visit again please reach out to me for anything that the condo needs or any oversight that you observe, my housekeeping staff will take care of right away.
Best regards and happy travels!
Denise
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jun 15 2017
Thank you Loretta! Glad you enjoyed the condo, please visit again soon!
Denise
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
New Braunfels, Texas
Omdömet skrevs 5 oktober 2016 för en vistelse i september 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The view
Resegrupp: Storfamilj
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 6 2016
Thank you! Glad you enjoyed your stay...I know comfort and cleanliness are key for my guests and I strive to make sure you feel right at home!
Denise
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt