Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 534)
Filtrera omdömen
1 534 resultat
Medlemsbetyg
912
424
153
26
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
912
424
153
26
19
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 534 omdömen
Omdömet skrevs 19 oktober 2018

Ett helt underbart perfekt ställe att bo på Alldeles vid havet och nära till stan Vacker strandpromenad Vill man åka buss finns busshållplatsen alldeles utanför .En njutning att sitta på balkongen Underbara soluppgångar ,nedgångar så vackert ,Finns en underbar Terras verkligen vacker .Maten kan inte beskrivas måste upplevas Så mycket att välja på och allt så fräscht och olika tema Men verkligen bra mat Helt fantastiskt Att gå ner till frukost och kunna välja av allt det goda .Vill man ha omelett stekt ägg osv så görs det medan du tittar på Vill ha cavafrukost går det utmärkt det finns .Hotellet är handikappanpassat Bemötande är helt fantastiskt ,redan när man kommer till receptionen sen fortsätter det överallt .Städningen mycket bra ,allt så rent ,sköna sängar Ja jag kunde skriva hur mycket som helst Har varit här några gånger och det känns som att man är så välkommen alla är så underbara Vill tacka alla som arbetar i restaurangen Ni är helt enkelt underbara Det ärså härligt att träffa er igen ,det skulle inte vara samma sak utan er ,och i år har jag träffat några nya som jag också är glad att har träffat er Så vänliga Har inga ord för att beskriva .Sen när man kommer till baren där igen man blir hälsat som dom har saknat oss Tack snälla alla Ni finns i mitt hjärta Sen vill jag också nämna att det finns underhållning varje kväll Våran favorit är Jaime som spelar och sjunger underbara låtar fredagar och lördagar och sen är det Sabor a Mar på söndagar som dansar flamenco Och sen fanns ju den trevliga killen som vill tt vi ska göra lite aktiviteter på dan ,spel osv Vill inte glömma att nämna någon Detta blev lång ,men det är så jag vi känner MPalma Tack för i år

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Moyeee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Matías H, Gerente på Helios Costa Tropical, svarade på det här omdömetSvarade 20 oktober 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very much for such a great review. We love to read about guests who enjoy their experience in our hotel.

We appreciate your positive feedback about the hotel facilities, food and beverage selection, staff kindness, and hotel entertaintment.

We look forward to welcoming you back again in the very near future.

Warmest regards,


Matías Hidalgo
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2018 från mobil enhet

Hotel Helios i Almunecar. Absolut det bästa hotellet. Både med trevligt bemötande av personal som av Herminia. Alicia. Och Antonio och Diana.
Och en sån otrolig fin och god och mycket olika maträtter på deras buffé.

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack Lena N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Matías H, Gerente på Helios Costa Tropical, svarade på det här omdömetSvarade 20 oktober 2018
Google-översättning

Dear Lena,

Thank you very much for such a kind review. We love to read about guests who enjoy their experience in our hotel.

We appreciate your positive feedback about the hotel food and beverage selection, and staff kindness.

We look forward to welcoming you back again in the very near future.

Warmest regards,


Matías Hidalgo
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2018

Hotellet är beläget alldeles vid havet och strandpromenaden! Rummet på andra våningen, med balkong och havsutsikt passade riktigt bra för en tre-veckors semesterresa. En njutning att sitta på balkongen och lösa sudoku till havets brus. Mycket god mat, både frukost, lunch och middag serverades i matrestaurangen, en våning ner från reception. Buffèn har omväxlande och rikligt urval, mycket bra!
Hotellet i övrigt är handikappanpassat. I restaurangen var det dans eller uppträdanden, flamenco kvällstid. Under dagen finns andra aktiviteter eller utflykter som den som önskar, kan delta i.
I översta våningen finns soffor och bord för den som vill njuta av havsutsikten både ute och inne (inglasat stort utrymme).
Fint och varmt klimat, därav namnet "Costa Tropical" kusten.

i närheten finns apotek, restauranger, barer, en stor affär som har det mesta man kan tänkas behöva m.m.

Utanför hotellet stannar bussen som bl.a. åker in till centrum (kostar 1€).

Rumstips: Välj rum med havsutsikt. Sviterna finns i högre upp i hotellet och är större och ljusare.
Datum för vistelsen: november 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack GunnelI5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Matías H, Gerente på Helios Costa Tropical, svarade på det här omdömetSvarade 14 juni 2018
Google-översättning

Dear Mr. Gunnel,

Thank you very much for your review! We are delighted that you enjoyed your stay with us. Your review will be passed on to the team to encourage them to continue with their excellent work.

We are very happy to know that you enjoyed our fantastic sea views, our food and beverage.

We very much hope to welcome you back in the near future.

Warmest regards,

Matias Hidalgo
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 maj 2018

Mycket bra hotell men några saker vill jag trycka lite extra på och det är servicen som servitören Juando ger. Bättre kan det inte bli.
Städningen är också i topp dessutom hotellets joker Siri.
Kallt vatten i havet men uppvärmd pool.

Rumstips: Alla rum har utsikt mot havet
Datum för vistelsen: maj 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Åke L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Matías H, Gerente på Helios Costa Tropical, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2018
Google-översättning

Dear Ake,

Thank you very much for such a kind review. We love to read about guests who enjoy their experience in Almuñécar.

We appreciate your positive feedback about our services and the staff kindness. We will trasnfer your message to Juanjo and Siri, they will be very happy to know about your satisfaction.

We look forward to welcoming you back again in the very near future.

Warmest regards,

Matías Hidalgo
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2018 från mobil enhet

Mycket bra hotell vid stranden. Bra frukost, trevlig personal som var otroligt hjälpsamma. Rummet med havsutsikt och stor altan var en dröm. Rent och snyggt Kommer bo här igen nästa gång vi åker ner till Almunecar

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 872annaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Matías H, Gerente på Helios Costa Tropical, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2018
Google-översättning

Dear Anna,

Thank you very much for such a kind review. We love to read about guests who enjoy their experience in Almuñécar.

We appreciate your positive feedback about the hotel location, our breakfast and the staff kindness.

We look forward to welcoming you back again in the very near future.

Warmest regards,

Matías Hidalgo
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen