Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Favoritstället! ”
Omdöme om La Italiana Cafe

La Italiana Cafe
Rankad som nr 1 av 7 Kaffe och te i Almunecar
Prisklass: 1 US$ - 7 US$
Kök: Italienskt, Café
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 6 februari 2017 från mobil enhet

En mycket mysig restaurang invändigt med trevlig inredning. Deras crepes är magiskt goda! Finns även pizza, glass m.m. Stort utbud och många olika varianter. Stor kaffemeny!

Tack Marcus H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Manolo M, Director de Relaciones con Clientes på La Italiana Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 23 februari 2017
Google-översättning

Thanks a lot Marcus H for your review!

We work hard to offer good coffee and yummy crepes, we are glad you enjoyed our cafe.

Best regards,

La Italiana Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (276)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 276 omdömen

Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 21 september 2016

När du besöker Almuñécar, måste du dricka din kaffe här. De kan även grädda dem mest läckra pannkakor och har mycket välsmakande glass. Men måste viktigt, vänlig och bra service. När vi besöker Almuñécar nästa år, kommer vi definitivt besöka La Italiana Cafe igen.

Tack Renee B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.nl.tripadvisor.com. Visa original
Manolo M, Director de Relaciones con Clientes på La Italiana Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 23 februari 2017
Google-översättning

Dear Mr. Renee B,

We are glad you enjoyed our specialities, we hope to see you again next year!

Best regards,

La Italiana Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2016 från mobil enhet

Vi har varit här flera gånger under flera år och ätit både glass och bakelser. Alltid lika gott. Man kan sitta inne och njuta av trevlig stämning och luftkonditionering eller utanför i skuggan.
Servicen är bra med trevlig personal. Dessutom finns tillgång till fri wifi.

Tack Annika Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 december 2015 från mobil enhet

Goda crêpes men fick fel tillbehör som de påstod att de inte kunde rätta till. Överlag trevlig miljö, men nonchalant personal.

Tack Nathalie J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 maj 2015 från mobil enhet

Trevligt. Många fina bakverk att välja på om man vill ha något gott till kaffet. Vacker lokal. Trevliga konstutställningar.

Tack Brigitta48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Danziger22, Director de Relaciones con Clientes på La Italiana Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 5 juni 2015

Tack för din kommentar, hoppas vi att du njuta av vårt erbjudande


La Italiana Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Italiana Cafe tittade också på

La Herradura, Almunecar
 
Almunecar, Grenada provinsen
La Herradura, Almunecar
 
La Herradura, Almunecar
Almunecar, Grenada provinsen
 

Besökt La Italiana Cafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt