Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Okej fika, dålig service. ”
Omdöme om La Italiana Cafe

La Italiana Cafe
Rankad som nr 1 av 7 Kaffe och te i Almunecar
Prisklass: 1 US$ - 7 US$
Kök: Italienskt, Café
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 20 december 2015 från mobil enhet

Goda crêpes men fick fel tillbehör som de påstod att de inte kunde rätta till. Överlag trevlig miljö, men nonchalant personal.

Tack Nathalie J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (278)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 278 omdömen

Omdömet skrevs 20 maj 2015 från mobil enhet

Trevligt. Många fina bakverk att välja på om man vill ha något gott till kaffet. Vacker lokal. Trevliga konstutställningar.

Tack Brigitta48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Danziger22, Director de Relaciones con Clientes på La Italiana Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 5 juni 2015

Tack för din kommentar, hoppas vi att du njuta av vårt erbjudande


La Italiana Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2014

Hade läst om La Italiana café, gick dit en lördag förmiddag för 2 veckor sedan, Det fanns nästan inga kakor att välja på och dem som fanns så inte helt fräscha ut. Frågade då efter churros, vilket inte heller gick att beställa. Betjäningen var trög och inte speciell vänlig. Tyckte att det verkade lite slitet och nergånget. Dekoren är tjusig men det fattas liksom någonting.

    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack sys43
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Danziger22, Director de Relaciones con Clientes på La Italiana Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 2 december 2014
Google-översättning

Dear Madame,


We are sorry to read you didn't like our cafe, but we are almost sure that you didn't even put your foot on it though we take it very serious with our cakes that are baked on a daily basis,and we don't make churros since 2 years...

We would really be glad to serve you our strawberry cheese cake or a fresh made savory crêpe, I would personally cook it for you if you give me the opportunity.

Manolo Jr.
+34 649 881 601

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2014 från mobil enhet

Vart i almuñecar 2 ggr och alltid hamnar man här. Bra, tillmötesgående och trevlig personal. Fina och fräscha lokaler samt toaletter. Mkt god mat och dryck. Manolo är väldigt hjälpsam på alla sätt! Glassen gör han själv, har bara testat sorbet men det är utan tvekan den bästa jag smakat!! Detta caféet är väl värt ett/många besök!

1  Tack elin_norefjord
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Danziger22, Director de Relaciones Públicas på La Italiana Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2014
Google-översättning

tack så mycket Elin!

We are glad to read your review,it's a honour to see you every time you come and we hope we can enjoy your future visits too :) I'll take it serious to make more cakes and ice creams without lactose.

Best regards!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2014

Bästa pizzan i stan! Trevlig personal & framförallt hjälpsam personal om man undrar något om staden =) Bra priser & bra läge nära till stranden och stadens kärna

    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Paer87
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Danziger22, Director de Relaciones Públicas på La Italiana Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2014
Google-översättning

Tack så mycket Paer!

It was really nice to meet you, I'm glad you liked our town and culture :) Hope to meet you next year too,take care!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Italiana Cafe tittade också på

La Herradura, Almunecar
Almunecar, Grenada provinsen
 
Almunecar, Grenada provinsen
 
La Herradura, Almunecar
La Herradura, Almunecar
 

Besökt La Italiana Cafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt