Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Bra lägenhet för fyra personer”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
33 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 6
Sierra Nevada National Park, Grenada provinsen, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 33 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Portugisiska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Portugisiska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
GiselaW
Sweden, Argentina
Nivå 3 Skribent
14 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
“Bra lägenhet för fyra personer”
Omdömet skrevs 6 mars 2017 för en vistelse i februari 2017

Praktisk lägenhet med allt man behöver för några skidåkningdagar. Liten kök utan ugn, men man kan värma mat i mikron. Nära till skidliftar, man beböver knappast bilen när man väl är på plats. Varm och skönt i lägenheten och fin utsikt.

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 14 2017
thank you.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
alex l
1 omdöme
Omdömet skrevs 1 januari 2018 för en vistelse i december 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 3 2018
Muchas gracias por compartir vuestra opinión de nuestro apartamento. Estaremos encantados de volver a recibirles. Vamos a continuar mejorando. Un saludo.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 17 2018
Muchas gracias por vuestra opinión.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Salamanca, Spanien
Omdömet skrevs 5 maj 2018 för en vistelse i mars 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
maj 6 2018
Muchas gracias, ya hemos realizado la primera mejora, para la próxima temporada, se ha instalado un TV de 50 pulgadas.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Cartagena, Spanien
Omdömet skrevs 24 mars 2018 för en vistelse i mars 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
mar 27 2018
Muchas gracias, por dar su opinión.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt