Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great place to stay in downtown Atlanta!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Sheraton Atlanta Hotel
Rankad som nummer 46 av 173 hotell i Atlanta
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs maj 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Jessica_J60814
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dsenden, Director of Sales på Sheraton Atlanta Hotel, svarade på det här omdömetSvarade juni 6 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (3 191)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2 8272 831 av 3 191 omdömen

Omdömet skrevs maj 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack gcmomtravels
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dsenden, Director of Sales på Sheraton Atlanta Hotel, svarade på det här omdömetSvarade juni 6 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 28 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: All I can say is just make your reservations there and I stayed on the 9th floor and we had no compl ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack 710janice
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dsenden, Director of Sales på Sheraton Atlanta Hotel, svarade på det här omdömetSvarade juni 6 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Kate J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dsenden, Director of Sales på Sheraton Atlanta Hotel, svarade på det här omdömetSvarade juni 6 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 26 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for something quiet.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack LauraT512
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Atlantahotell
Centrum
Hilton Atlanta
Hilton Atlanta
Nr 83 av 173 i Atlanta
3 966 omdömen
Hyatt Regency Atlanta
Nr 38 av 173 i Atlanta
4 130 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Atlanta Marriott Marquis
Nr 48 av 173 i Atlanta
1 187 omdömen
W Atlanta Downtown
Nr 67 av 173 i Atlanta
1 090 omdömen
The Ellis Hotel
Nr 42 av 173 i Atlanta
1 454 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Sheraton Atlanta Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Sheraton Atlanta Hotel

Adress: 165 Courtland St NE, Atlanta, GA 30303-1750
Region: USA > Georgia > Atlanta
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 12 av Affärshotell i Atlanta
Nr 15 av Romantiska hotell i Atlanta
Nr 15 av Familjehotell i Atlanta
Nr 18 av Lyxhotell i Atlanta
Prisklass: 907 kr - 2 936 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Sheraton Atlanta Hotel 4*
Antal rum: 763
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, Ctrip TA, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Sheraton Atlanta Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Sheraton Atlanta
Atlanta Sheraton

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt