Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rekommenderar till världen starkt”
Omdöme om La Stalla

La Stalla
Rankad som nr 19 av 183 Restauranger i Bugibba
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 34 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Frukost, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 22 juli 2018 från mobil enhet

Maten var riktigt god och prisvärd, med otroligt trevlig och glädje spridande servitörer och servitriser.
Rekommenderar starkt denna resturang till alla, speciellt till de som har en tight budget man antingen kan ta deras förrätter eller kombinera deras rätter och få både smakrik mat, möjligheten att smaka fler olika rätter men oxå bli mätt då portionerna är stora för att vara förrätter.
Rekommenderar än en gång denna restaurang

Datum för besöket: juli 2018
Tack capc1eighty7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (794)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 794 omdömen

Omdömet skrevs 6 oktober 2017 från mobil enhet

Intressant restarang med mycket folkliv och rörelse. Maten är bra till priset och personalen bra och servicemined. Maten kom snabbt, vinlistan är så där men sammantagit ok.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack 420georgn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017 från mobil enhet

Kanon bra restaurang med mkt bra priser. De bjuder på gott bröd. Trevligt bemötande. Vi åt fish and chips som var supergott!

Datum för besöket: september 2017
Tack MVGB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2017 från mobil enhet

Personalen hade nog lite för lite att göra vilket ledde till att de kom förbi och frågade mycket väldigt ofta. I grunden var de trevliga och ville ge bra service men det blev fel. Maten var inte heller någon höjdare dessvärre.

Datum för besöket: april 2017
Tack Elin F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2012

Trevlig resturang Fullt Kan behövas boka bord. God mat bra service.Gott vin säskilt det lokala vinet.

Datum för besöket: oktober 2012
Tack Unagrandecervesa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Stalla tittade också på

 
St. Paul's Bay, Ön Malta
 

Besökt La Stalla? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt