Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Park Lane Aparthotel
Hotell i närheten
118 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
127 US$
109 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Frukost ingår
  • Pool
117 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Frukost ingår
  • Pool
192 US$
183 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Frukost ingår
  • Pool
307 US$
256 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Pool
  • Precis vid stranden
362 US$
HotelsClick
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Frukost ingår
  • Pool
70 US$
Cancelon
Se erbjudande
  • Pool
  • Restaurang
Det finns ingen tillgänglighet hos våra partner på dina datum
  • Pool
  • Restaurang
Det finns ingen tillgänglighet hos våra partner på dina datum
  • Pool
  • Restaurang
Det finns ingen tillgänglighet hos våra partner på dina datum
  • Pool
  • Restaurang
Omdömen (1 084)
Filtrera omdömen
1 084 resultat
Medlemsbetyg
812
226
31
11
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
812
226
31
11
4
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
49 av 1 084 omdömen
Omdömet skrevs december 12 2015

Bra rum, stort och fräscht. Vi bodde högst upp med egen utgång direkt till takterassen.
Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Även trevligt med självservicebaren.

Gångavstånd till det mesta. Rekommenderas varmt!

  • Bodde här: December 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack mdbkro
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
parklanemalta, Guest Relations Manager på Park Lane Aparthotel, svarade på det här omdömetSvarade januari 23 2016
Google-översättning

Dear mdbkro,
Thank you for your review and recommendation. We look forward to welcoming you back some time in the future.
Regards
Elizabeth

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 12 2015

Bytte till detta hotell efter problem med första hotellet. Det var fullt på alla hotell och egentligen även här men Park Lane pusslade ihop 3 rum för 6 nätter. Suverän service, härlig personal och jättefina rum. Lite för bra för en ensamresenär som knappt var på rummet och åt ute. Hit åker jag gärna igen med familjen! Tack Tack

Tips för att välja rum: Hissen ganska liten och långsam. Har du klaustrofobi så välj ett rum på våning 1,2.
  • Bodde här: September 2015, reste ensam
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack TLU573
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
parklanemalta, Guest Relations Manager på Park Lane Aparthotel, svarade på det här omdömetSvarade september 15 2015

kära TLU573,
Tack för din recension , glad att läsa dig haft alla tre rum . Vi ser fram emot att välkomna dig och din familj i framtiden .
hälsningar

Elizabeth

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 6 2015 från mobil enhet

Vi bodde i ett av de uppgraderade lägenheterna. Mycket fräscht och rent med gott om plats. Vi blev väldigt bortskämda då städerskan tog hand om disken varje dag.

Hotellet ligger väldigt strategiskt med gångavstånd till allt. Mittemot ligger ett apotek och på nästa parallellgata ligger Carrefour supermarket. Ett tips är att handla här då utbudet är 10 gånger så stort och priserna hälften mot de små snabbutikerna. 50 meter bort ligger även en större parkering som är gratis där man kan ställa hyrbilen, vi hade aldrig problem att hitta plats.

Har man inte hyrbil så ligger busstationen granne med hotellet.

Även om hotellet ligger i ett nöjesdistrikt så är det inget man märker.

Några extra plus är takpoolen och självservice-baren i foajen!

Kommer vi tillbaka till Malta så är Park Lane det självklara förstahandsvalet.

Bodde här: Juli 2015, reste som ett par
Tack Erikss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
parklanemalta, Guest Relations Manager på Park Lane Aparthotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 6 2015

Dear Erikss0n,
Tack för att du tog dig tid att skriva en översyn av Park Lane. Din härliga kommentarer och rekommendationer är mycket uppskattat. Kul att du haft swimming pool och ärlighet bar. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Park Lane i framtiden. Varma hälsningar Elizabeth

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 25 2015

Min hustru och jag bodde på detta lägenhetshotell i tre veckor. Personalen och ledningen visade att de verkligen är inriktade på att se till gästernas önskningar och behov. Trevlig atmosfär av litet familjehotell och bra läge i Qawra.
Kaféer, restauranger och butiker finns rikligt inom gångavstånd. Dessutom ligger hotellet alldeles i närheten av bussterminalen, vilket är en fördel. Kollektivtrafiken är både funktionell och billig på Malta.Buss är perfekt för utflykter till Valetta, Mdina och andra sevärdheter. Personalen tipsar gärna om bra utflykter och annat som man kan göra.

Vi kan rekommendera detta lugna och trivsamma hotell.
Roger o Bitten

  • Bodde här: April 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack frej904
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
parklanemalta, Guest Relations Manager på Park Lane Aparthotel, svarade på det här omdömetSvarade maj 27 2015

Dear frej904,
Tack för att du tog dig tid att lämna din senaste besök i Park Lane . Dina kommentarer om vår personal och service som ges är mycket uppskattat. Ser fram emot att välkomna dig igen.
Regards Elizabeth

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 25 2014

Mycket trevligt mellanklassboende, jag och min familj bodde en vecka i Oktober 2014 och var mycket nöjda. Vi hade en luftkonditionerad lägenhet med kök, för 10 euro fick vi dessutom ett "startkit" med kaffe, te, mjölk, bröd smör, cornflakes, marmelad, frukt, juice och vatten. Badrum med badkar. Fritt WiFi som funkade nästan helt utan avbrott. Liten pool på taket, 100 meter till busstationen. 300 meter till sandstrand. Hotellets största tillgång är nog deras tillmötesgående och trevliga personal, vi fick t.e.x. tillgång till vårat rum redan vid tio på förmiddagen utan extra kostnad, vilket var väldigt skönt eftersom vi hade varit uppe redan vid 4 på morgonen. Vi kommer med största sannolikhet att återvända till Park Lane.

  • Bodde här: Oktober 2014, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Jon O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
parklanemalta, Public Relations Manager på Park Lane Aparthotel, svarade på det här omdömetSvarade oktober 28 2014

Tack för era kommentarer. Vänliga hälsningar Elizabeth

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen