Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Wonderful visit”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
31 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
Santa Margherita di Pula, Pula, Province of Cagliari, Sardinien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 31 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Juli C
Zürich, Schweiz
2 omdömen
Omdömet skrevs 15 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 16 2018
It will always be a pleasure to see you again, a big hug for you and a kiss to the beautiful Léonie Grace. Roberto and Giuliana
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Michelle ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 7 augusti 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 10 2018
Grazie Michelle... sarà sempre un piacere accogliere ospiti come voi. Spero di rivedervi presto e di poter esaudire qualsiasi vostra richiesta futura. Grazie ancora
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
pauline54 ...
Coventry, Storbritannien
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 juli 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 27 2018
thanks for your feed back, I will try to satisfy you even better if there is another next opportunity, and thanks again for the care you gave to my home.
ROBERTO & GIULIANA
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Sarah H
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 27 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 29 2018
Hi Sarah and Jim, thanks for the nice beautiful words and impressions.
I am super happy that your holiday has been pleasant and even more pleased to have offered you a home of your liking.
You have been very welcome and considerate guests, I hope to host you again in the future.
Always at your disposal for every need.
with affection, Roberto
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Bjørn N
Bedford, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 29 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 6 2017
Bjorn & Laila were great guests, thank you for their courtesy and caring for the house, so I hope they can come back here again, but I would also recommend it to other owners. Thanks again
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt