Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Underbar!”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
3 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Cala Gonone, Dorgali, Province of Nuoro, Sardinien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
IngemarSa ...
1 omdöme
“Underbar!”
Omdömet skrevs 30 januari 2019 för en vistelse i september 2018

Vi hade en underbar vistelse och lägenheten var perfekt. Underbar värdshusvärdar!
Ägaren var mycket trevligt och hjälpsam. De gjorde i förväg kontakt med en båttur, även gjorde en restaurnag boking för den första natt vi kom dit.
Dessutom AC och en fantastisk utsikt! tio av tio poäng.

Datum för vistelsen: september 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
juancarlo ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 januari 2019 för en vistelse i december 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2018
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 30 2019
Thanks, it was a pleasure to have you as guests in our apartment !
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Mike_0612 ...
Tyskland
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 6 oktober 2018 för en vistelse i oktober 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2018
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt