Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Bellissimo Bracciano!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
11 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
1 sovrum, 1 badrum, för 3
Bracciano, Province of Rome, Lazio

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 11 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 12 oktober 2015 för en vistelse i september 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: location
Gillade minst: not applicable
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 13 2015
Thank you very much Johnny for taking the time to review our property.We are grateful to receive such a fine review, as it is indeed a great reward for the attention we pay to all our precious guests and a big encouragment to improve and maintain the house in top conditions. Take the opportunity to inform you that after your departure the weather changed to the worst with a decrease of temperature and rain.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Nieuw Vennep
Omdömet skrevs 18 juni 2013 för en vistelse i juni 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2013
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Hospitality, location and surroundings
Gillade minst: Cant think of a single thing
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Personer med funktionshinder Äldre resenärer
Familjer med småbarn Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Golling an der Erlauf, Österrike
Omdömet skrevs 22 juni 2012 för en vistelse i juni 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2012
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Swimmingpool
Gillade minst: nothing
Resegrupp: With Spouse/Partner
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Personer med funktionshinder Äldre resenärer
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Avril1420 ...
Ferrara, Italien
Nivå 3 Skribent
15 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 18 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 4 maj 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 4 2017
Fabrizio, Brunella, grazie mille per aver soggiornato nella nostra struttura e per la vostra splendida recensione. Un grande incoraggiamento per le attenzioni riservate ai nostri ospiti e al perfetto mantenimento dell'abitazione.
Cordiali saluti
Gioacchino e Ingrid
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt