Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En klassiker”
Omdöme om Cafe Du Monde

Cafe Du Monde
Rankad som nr 10 av 29 Bagerier i New Orleans
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 20 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Frukost, Lunch, Leverans, Avhämtning
Område: French Quarter
Omdömet skrevs 24 augusti 2017

Ett av USA:s allra mest välkända kaféer och naturligtvis ett måste när man är i staden. Man serverar endast beignets och det verkar inte gå att beställa färre en tre. En beignet är ingenting annat än en friterad munk med mängder av florsocker, det vill säga något som de flesta människor tycker smakar gott. Kom hit tidigt för att undvika köer. Klassisk cafékänsla när Mississippi-floden.

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
Tack Smike9000
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (32 810)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 32 810 omdömen

Omdömet skrevs 1 augusti 2017

Mycket folk och stressad personal. Serverar endast beignets med ett berg av florsocker. Helt ok att testa för sakens skull men ingen smaksensation för övrigt.

Datum för besöket: juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Lejomi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2016 från mobil enhet

Lite godare än vanligt amerikansk blaskkaffe.
Lite roligt när allt pudersocker blåser runt:)
Ett tips om man äter kakan, ha inte svarta kläder.

Datum för besöket: november 2016
Tack Peter Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2016 från mobil enhet

Goda beignets och gott kaffe! Kul att ha testat Cafe du Monde. Fullt med folk, men kön rörde sig snabbt.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack Logalej
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2016 från mobil enhet

Trångt vid borden, servitriser som jäktade runt, lång kö till ganska ofräsch toalett. Turistfälla som ändå kanske "bör" besökas för det tillhör gamla New Orleans. Besök det gärna, men var medveten om att det är ingen Wow-faktor!

Datum för besöket: juli 2016
Tack Madeleine R-M G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Cafe Du Monde tittade också på

 

Besökt Cafe Du Monde? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt