Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“A perfect trip on a beautiful houseboat with ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
23 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Husbåt -
4 sovrum, 4 badrum, för 8
Alappuzha, Alappuzha District, Kerala

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 23 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

aparajita ...
Kolkata (Calcutta), Indien
Nivå 3 Skribent
10 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 7 mars 2020 för en vistelse i januari 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nara J
Bangalore, Indien
Nivå 4 Skribent
22 omdömen
14 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 25 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 4 januari 2020 för en vistelse i december 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MARIA R
Lissabon, Portugal
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 31 december 2019 för en vistelse i december 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maggie L
Greater Sydney, Australien
Nivå 3 Skribent
18 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 november 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ACsevenoa ...
Sevenoaks, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
45 omdömen
8 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 20 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 mars 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 12 2019
Dear Guest, It is pleasant to see you back with feedback you had in my houseboat LAKE RIPPLES 1 bhk houseboat. Sharing your feels and thoughts surely help us . Thanks a lot .
Uday/Owner
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt