Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Expensive but worth every single rupee”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
23 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Husbåt -
4 sovrum, 4 badrum, för 8
Alappuzha, Alappuzha District, Kerala

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 23 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Maggie L
Greater Sydney, Australien
Nivå 3 Skribent
18 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 november 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ACsevenoa ...
Sevenoaks, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
45 omdömen
8 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 20 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 mars 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 12 2019
Dear Guest, It is pleasant to see you back with feedback you had in my houseboat LAKE RIPPLES 1 bhk houseboat. Sharing your feels and thoughts surely help us . Thanks a lot .
Uday/Owner
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Explore04 ...
2 omdömen
Omdömet skrevs 14 februari 2019 för en vistelse i januari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 16 2019
Dear Jose Silva, Thanks for the review. It was great to hear from you that you had enjoyed the trip in our 4 bhk luxury houseboat LAKE RIVIERA. Best Regards/Uday
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Eva O
Amsterdam, Nederländerna
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 29 december 2018 för en vistelse i december 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 31 2018
Thanks Eva for writing your experience and thoughts you had in our houseboat Lake Ripples and nice to hear from you had enjoyed the trip through Alleppey backwaters. Thanks again for the recommendation.Wish you a happy new year.
Regards/Uday
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Neema J
Kuala Lumpur, Malaysia
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 1 juni 2015 för en vistelse i september 2014
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2014
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Scenery, Food, Boat, Staff,
Gillade minst: nothing..
Resegrupp: Young Children
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
Större grupper Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt