Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“We actually felt like our own home.Nice family.My ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
20 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 2 badrum, för 8
Alappuzha, Alappuzha District, Kerala

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 20 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Sowjany
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 7 januari 2017 för en vistelse i januari 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 8 2017
They are nice people, excellent and highly recommended guest that left the room spotless and was a pleasure to have around the house. Very welcome back anytime.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Girinath ...
Palani, Indien
2 omdömen
Omdömet skrevs 6 oktober 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2016
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 6 2016
You are a great guest ! You used my place very cleanly and follow my directions very well . And communication is excellent . So I recommend you to all other hosts ! Thank you so much for choosing my place for your stay
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
jillb651
Durban, Sydafrika
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 6 juni 2016 för en vistelse i april 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Rent badrum
Service
Gillade mest: The whole family made you feel both an honoured guest and part of the family at the same time.
Gillade minst: litter but that was common to everwhere I visited in India.
Resegrupp: Ensam resenär
Din ålder 65+
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 7 2016
"Thank you for staying with us during your recent trip to Alleppey. We are glad that you found your stay to be ‘Excellent’ and that we could delight you with our amenities and service standards. We are happy that you enjoyed the food offerings and will share your feedback with my wife Sheeja. Thanks for wonderful wordings and we too enjoyed that days. Keep in touch.
With regards,
Santhosh, Sheena & Goku."
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
richandt2 ...
Munnar, Indien
Nivå 3 Skribent
20 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 15 april 2016 för en vistelse i april 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The whole family feel and a very engaging couple who run the homestay.
Gillade minst: The room was dark and with a little bright colouring would enhance the whole experience.
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 19 2016
Thank you very much for your review.
Santhosh & Family
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
592gj
New York, New York
Nivå 3 Skribent
13 omdömen
10 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 25 februari 2016 för en vistelse i februari 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser
Resegrupp: Make/partner
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 28 2016
Dear Geethanjali , We like to thank you for your wonderful review. We also wish you a happy journey ahead. Thank you once again and we are looking forward to welcoming you again to our homestay, your home away from home in Alappuzha. Hoping to see you very soon, keep in touch.
Warm Regards,
Santhosh & Family.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt