Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect homestay experience”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
20 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 2 badrum, för 8
Alappuzha, Alappuzha District, Kerala

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 20 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

592gj
New York, New York
Nivå 3 Skribent
13 omdömen
10 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 25 februari 2016 för en vistelse i februari 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser
Resegrupp: Make/partner
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 28 2016
Dear Geethanjali , We like to thank you for your wonderful review. We also wish you a happy journey ahead. Thank you once again and we are looking forward to welcoming you again to our homestay, your home away from home in Alappuzha. Hoping to see you very soon, keep in touch.
Warm Regards,
Santhosh & Family.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Reshma P
Mumbai (Bombay), Indien
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 13 januari 2016 för en vistelse i december 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2015
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 14 2016
Dear Reshma, Thank you for your wonderful wordings. It makes us very happy to know we could serve you to your expectations. Thank you once again and we are looking forward to welcoming you again to Goku’s homestay, .Hoping to see you very soon and wishing you to stay for a longer time.

With lots of thanks again&again...

Santhosh.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
palee7
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 20 juni 2015 för en vistelse i juni 2015
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2015
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
issyLePuy ...
Le Puy France
Nivå 3 Skribent
22 omdömen
13 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 10 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Rent badrum
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Resegrupp: En famille avec adolescent(s)
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 10 2016
It was a real pleasure to have Flexhet and her family come over and stay with us. They were always very communicative and friendly. clean and good to talk to. We exchanged many conversations and really felt like family. Would recommend Flechet highly as great Guests. Wish you happy journey
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt