Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“高尔夫爱好者的乐园”

Dashanghai Golf Resort Kunshan
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 2 sidor till!
Dashanghai Golf Resort Kunshan
Rankad som nummer 75 av 354 hotell i Kunshan
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 29 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2009
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (9)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 9 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 6 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2008
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 31 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2009
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 8 2010
Google-översättning

  • Bodde här: April 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 27 2009
Google-översättning

  • Bodde här: September 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Kunshanhotell
0.0 km bort
Swissotel Kunshan
Swissotel Kunshan
Nr 1 av 354 i Kunshan
439 omdömen
0.0 km bort
Fairmont Yangcheng Lake
Fairmont Yangcheng Lake
Nr 3 av 354 i Kunshan
360 omdömen
0.0 km bort
Windsor Park Hotel
Windsor Park Hotel
Nr 6 av 354 i Kunshan
66 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.0 km bort
Tonino Lamborghini Hotel Kunshan - City Center
0.0 km bort
Courtyard Kunshan
Courtyard Kunshan
Nr 5 av 354 i Kunshan
96 omdömen
0.0 km bort
Grand Metropark Hotel Kunshan
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Dashanghai Golf Resort Kunshan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Dashanghai Golf Resort Kunshan

Adress: No.18 Hubin South Road, Bacehng Town, Kunshan 215347, Kina
Region: Kina > Jiangsu > Kunshan
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfri parkering Restaurang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 75 av 354 hotell i Kunshan
Prisklass: 462 kr - 722 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Dashanghai Golf Resort Kunshan 4*
Antal rum: 135
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ctrip TA och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Dashanghai Golf Resort Kunshan. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt