Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“这家性价比比较高”
Omdöme om Yin Jia Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Yin Jia Hotel
Rankad som nummer 15 av 137 hotell i Zhangzhou
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 19 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2013, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (27)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 27 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 1 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 30 2011
Google-översättning

  • Bodde här: April 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Zhangzhouhotell
Wanda Realm Zhangzhou Hotel
Nr 3 av 137 i Zhangzhou
25 omdömen
Crowne Plaza Zhangzhou
Nr 1 av 137 i Zhangzhou
37 omdömen
Downtown
Diamond Hotel
Diamond Hotel
Nr 35 av 137 i Zhangzhou
50 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Baixiang Yuanshan Hotel
Nr 2 av 137 i Zhangzhou
10 omdömen
Zhangzhou City Hotel
Nr 13 av 137 i Zhangzhou
100 omdömen
China Merchants Hotel
Nr 46 av 137 i Zhangzhou
31 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Yin Jia Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Yin Jia Hotel

Adress: No.33 North Yan'an Road, Zhangzhou 363000, Kina
Region: Kina > Fujian > Zhangzhou
Typ av hotell:
Rankad som nummer 15 av 137 hotell i Zhangzhou
Prisklass: 286 kr - 302 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 151
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ctrip TA så att du tryggt kan boka med Yin Jia Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt