Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Catherine Ward House Inn a gem!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 2 sidor till!
Catherine Ward House Inn
Rankat som nummer 2 av 30 B&B/värdshus i Savannah
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 20 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: We stayed in the former Servant's Quarters, separate from the house, off the back by the courtya ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Skye S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (739)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

413417 av 739 omdömen

Omdömet skrevs januari 3 2013
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack jola43
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 28 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: You will not be disappointed...wonderful rooms and hospitality and food to die for!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack DianaE34
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 20 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: The whole historic district was within walking distance.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Gord Z
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 7 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack beattylee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Savannahhotell
Downtown
Hamilton-Turner Inn
Hamilton-Turner Inn
Nr 2 av 115 i Savannah
1 373 omdömen
Downtown
Armstrong Inns Bed and Breakfast
Downtown
McMillan Inn
McMillan Inn
Nr 3 av 30 i Savannah
222 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Downtown
Justine Inn Savannah
Justine Inn Savannah
Nr 6 av 30 i Savannah
1 458 omdömen
Downtown
Azalea Inn & Villas
Azalea Inn & Villas
Nr 4 av 30 i Savannah
999 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Catherine Ward House Inn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Catherine Ward House Inn

Adress: 118 E Waldburg St, Savannah, GA 31401-6521
Telefonnummer:
Region: USA > Georgia > Georgia Coast > Savannah
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Sviter
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 av 30 B&B/värdshus i Savannah
Prisklass: 1 837 kr - 2 802 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Catherine Ward House Inn 3*
Antal rum: 9
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com så att du tryggt kan boka med Catherine Ward House Inn. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Catherine Ward House Hotel Savannah

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt