Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great stay at the Colonnade.”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 12 sidor till!
Doubletree Inn at The Colonnade
Rankad som nummer 27 av 67 hotell i Baltimore
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 16 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack canadianmom1975
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
snyitrai, General Manager på Doubletree Inn at The Colonnade, svarade på det här omdömetSvarade januari 30 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 064)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

933937 av 1 064 omdömen

Omdömet skrevs januari 13 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack RJ2ANDMary
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
snyitrai, General Manager på Doubletree Inn at The Colonnade, svarade på det här omdömetSvarade januari 20 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack mrsblizz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
snyitrai, General Manager på Doubletree Inn at The Colonnade, svarade på det här omdömetSvarade januari 20 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 1 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack TrvelBug_CA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
snyitrai, General Manager på Doubletree Inn at The Colonnade, svarade på det här omdömetSvarade januari 20 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 29 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for room location which has good sound insulation. We were on one of the higher level floors
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack VAtourer
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Baltimorehotell
Radisson Hotel at Cross Keys
Nr 25 av 67 i Baltimore
636 omdömen
Mt. Washington
Mt. Washington Conference Center
Little Italy
Homewood Suites by Hilton Baltimore
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Downtown
Brookshire Suites Inner Harbor, BW Premier Collection
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Doubletree Inn at The Colonnade? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Doubletree Inn at The Colonnade

Adress: 4 W University Pkwy, Baltimore, MD 21218-2387
Telefonnummer:
Region: USA > Maryland > Baltimore
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 23 av Familjehotell i Baltimore
Nr 29 av Affärshotell i Baltimore
Prisklass: 995 kr - 3 343 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Doubletree Inn at The Colonnade 3.5*
Antal rum: 125
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hilton Hotels Direct, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Doubletree Inn at The Colonnade. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Doubletree Inn At The Colonnade Hotel Baltimore
Doubletree At The Colonnade
Doubletree Hotel Baltimore

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt