Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Nice and quiet”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
3 sovrum, 2 badrum, för 8
Bushkill, Pocono Mountains Region, Pennsylvania

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 18 juli 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jul 20 2017
Thanks so much for your great review. Glad we made your stay as comfy as possible. Yes the downside of it is that T-mobile is probably the worst reception out there unfortunately. Verizon and then AT&T are at the top of the list. I myself have Sprint and sometimes that's even a hit or a miss,,lol but like you said thank god for WiFi..lol. Please do come back as you all were wonderful guests and left the house in great shape. Would recommend to others for sure!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
misch017
New Jersey
2 omdömen
Omdömet skrevs 26 juni 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 11 2017
Thanks so much for the great review. Glad you all enjoyed yourselves, sorry about the weather I know sometimes I wish we could foresee those things before planning a trip, but I'm glad you made the best of it. Thanks a million and please do come back again in the near future.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jun 22 2017
Thanks Alex, glad you had a great time. Please feel free to come back in he future. Hosting you and the guests was remarkable.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt