Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klassisk diner”
Omdöme om Scotty's Diner

Scotty's Diner
Rankad som nr 567 av 15 923 Restauranger i New York
Certificate of Excellence
Kök: Amerikanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Familjer med barn
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Lunch, Sent på kvällen, Leverans, Avhämtning
Område: Midtown
Omdömet skrevs 25 september 2016 från mobil enhet

Miljön fick mig att besöka restaurangen två gånger. Atmosfären är likt amerikanska filmer. Goda pannkakor och goda omeletter med fyllning.
Bra service och trevlig personal!! Jag kommer att besöka Scotty's igen.

Datum för besöket: september 2016
Tack addictionandlove
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 742)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 1 742 omdömen

Omdömet skrevs 8 september 2016 från mobil enhet

Bra mat och trevlig personal. Absolut värt ett besök. Lite svårt ibland att tyda vad man egentligen får på tallriken när man beställer.

Datum för besöket: september 2016
Tack Håkan E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2016

En klassisk diner med jättebra mat och stort utbud i menyn. Trevlig personal och snabb service. Ett perfekt stället att äta frukost på, till exempel.

Datum för besöket: juli 2016
Tack magnuzs2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2016 från mobil enhet

Gå dit om du bor i närheten! Prisvärt, charmigt - the real deal! Stora portioner, snabb service!

Vi startade alla våra dagar här och stod oss hela dagen! Observera att ibland läggs dricksen på notan (20%) och ibland inte. Handskrivna notor kan göra det lite svårtolkat, men det är ju en del av charmen!

Datum för besöket: juli 2016
Tack rebeccag414
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juni 2016

Härlig atmosfär, prisvärd mat, och otroligt charmig personal, precis som man förväntat sig på en diner:-) Blev flera besök här

Datum för besöket: maj 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 453rickardb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Scotty's Diner tittade också på

 

Besökt Scotty's Diner? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt