Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Algotels
travelup.com
Skyscanner.com
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Håkan Z

Bra läge. extremt nära till tunnelbana. Rekommenderas

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 nov. 2022
Hotellets favoritomdöme
Extremt bra läge. Dubbelrum i den storlek som man betalar för. Tyvärr bara tre hissar för 50 vån med 10 rum per våning. Tidvis tog städpersonalen över hissarna vilket skapade mycket långa väntetider. Kunde vara upp till 5-10 min iextrema fall. Problemet är känt av hotellet och det finns ursäktande anslagi hissen?
Datum för vistelsen: oktober 2022
4,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Guest Service Manager, OwnerHoliday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel, svarade på det här omdömet
Svarade 5 nov. 2022
Dear 525h_kanz,

Thank you for recommending Holiday Inn Manhattan-Financial District to future travelers. We are glad you liked our convenient location. However, we regret that we missed meeting some of your expectations with our elevators. We utilize feedback like yours to improve our guest experience, and we hope to see you in the future.

Greg Riley
Area General Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Hotels.com
3 471 kr
Helt återbetalningsbar
Bli belönad med One Key
  • Expedia.com
    3 469 kr
  • Vio.com
    2 411 kr
  • Skyscanner.com
    3 041 kr
2.5 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
2 481 kr
  • Priceline
    2 384 kr
  • Expedia.com
    2 379 kr
  • Hotels.com
    2 380 kr
4.4 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Arlo SoHo Lobby and public space.
Booking.com
3 058 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hotels.com
    3 348 kr
  • Agoda.com
    2 544 kr
  • Expedia.com
    3 346 kr
1.9 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
2 607 kr
  • Expedia.com
    2 562 kr
  • Algotels
    2 408 kr
  • Hotels.com
    2 564 kr
5.3 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
2 764 kr
  • Expedia.com
    2 766 kr
  • Hotels.com
    2 769 kr
  • Priceline
    2 764 kr
5.4 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Kostnadsfritt wifi
Träningsanläggning
Premium King
Booking.com
4 293 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hotels.com
    4 209 kr
  • Skyscanner.com
    3 772 kr
  • Expedia.com
    4 206 kr
5.7 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Kostnadsfritt wifi
Pool
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
Booking.com
2 446 kr
  • Priceline
    2 446 kr
  • Hotels.com
    2 450 kr
  • Expedia.com
    2 448 kr
6.1 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Träningsanläggning
Booking.com
2 308 kr
  • Priceline
    2 484 kr
  • travelup.com
    1 931 kr
  • Hotels.com
    2 266 kr
6.5 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
2 537 kr
  • Priceline
    2 537 kr
  • Agoda.com
    2 143 kr
  • Skyscanner.com
    2 282 kr
6.3 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
3 810 kr
Helt återbetalningsbar
  • Official Site
    3 804 kr
  • Skyscanner.com
    3 345 kr
  • Vio.com
    3 813 kr
6.9 km från Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Rumsservice
Träningsanläggning
Visa fler hotell i New York
Omdömen (2 181)
Filtrera omdömen
2 181 resultat
Medlemsbetyg
828
863
324
87
79
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
828
863
324
87
79
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 181 omdömen
Omdömet skrevs 6 oktober 2022 från mobil enhet

Fantastisk bra hotell till ett bra pris. Helt underbar utsikt och väldigt serviceinriktad personal.
Enda nackdelen är att det inte fanns någon frukost.
Väldigt nära till många sevärdheter och gångavstånd till tunnelbanan.
Kan var rekommendera detta hotell.

Datum för vistelsen: oktober 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack Navigator24102559567
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Guest Service Manager, Owner på Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 oktober 2022
Google-översättning

Dear Guest, Thank you for choosing and recommending Holiday Inn Manhattan-Financial District. It is wonderful to know that we exceeded your expectations and that you particularly enjoyed our fantastic city views. We appreciate your comments about our associates and will surely share this review with our team. We are pleased to know our location was perfect for your stay. It was a pleasure having you as our guest, and we look forward to welcoming you back to the area.

Greg Riley
Area General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2018 från mobil enhet

Mycket fräscht och fint hotell. Trevlig personal och snabb service. Bra på att städa och hålla hotellet i topp. Vi hade ett hörnrum där man såg ground zero och utsikt över New Jersey. Otroligt vackert! Hotellet ligger supernära rector st. där subway 1 röd linje går ifrån. Den tar dig väldigt långt. Lugnt kvarter där man inte kände sig orolig en enda gång. Nära mycket turistfällor, men bra sevärdheter. Gillar du att motionera och göra det tidigt om mornarna rekommenderar vi att ta dig ner till Battery park och jogga längst vattnet på västra sidan.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
2  Tack Fjuno
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Greg R, General Manager på Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 april 2018
Google-översättning

Greetings Frida J,

Thank you for staying with us and writing a review. We are pleased that you enjoyed your stay, the location and all the things to do in the area. I am also glad that the staff was so helpful and friendly. We always hear how great the service is from the team.

We hope to see you again. Take care and safe travels.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2018

Vi är mycket nöjda med detta hotell och positivt överraskande av standarden i förhållande till vad vi betalde! Läget är perfekt med närhet till tunnelbanelinjer, restauranger och annan service. Servicen på hotellet fungerade jättebra. Kan dock hålla med om det som också redan skrivits här tidigare, hissarna är underdimensionerade i förhållande till antalet rum på hotellet. 50 våningar, 3 hissar....
Sängarna var jättesköna men en aning för korta om man råkar vara 1.90 lång! ( Man sover dock gott även om fötterna sticker ut lite). Frukosttips om man inte vill äta på hotellet, testa restaurang George (gul skylt precis utanför). "Dinerkänsla" men mycket goda pannkakor! Vi är mycket nöjda med vår vistelse!

Rumstips: Undvik om möjligt rum nära ismaskinerna i korridorerna! Dessa låter jättehögt, speciellt om någon får för sig att göra is mitt i natten...
Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Frida E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Greg R, General Manager på Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 april 2018
Google-översättning

Greetings Frida E,

Thank you for staying with us and writing a review. We appreciate hearing from all of our guests and glad that you liked the hotel. We hope to see you again. Take care and safe travels.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2018

Jag saknade handdusch och mindre kuddar annars motsvarade hotellet priset. Mycket bra läge med tunnelbana alldeles utanför och en servicebutik om hörnet. Personalen var hjälpsam och framför allt trevlig. Dock var inte mitt rum städat under en hel dag. Lyhört.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste ensam
Tack BeritSydafrika
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Greg R, General Manager på Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 april 2018
Google-översättning

Greetings BeritSydafrika,

Thank you for staying with us and writing a review. My apologies as my Swedish is a bit rusty, but overall you enjoyed your stay and we certainly look forward to seeing you again on your next trip to NYC.

Take care and safe travels.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 oktober 2017 från mobil enhet

I förhållande till priset var hotellet riktigt bra. Välstädade fina rum, sköna sängar och gudomliga kuddar. De enda nackdelarna jag kan finna var att våningsplanets ismaskin var alldeles utanför vår dörr och det hördes när det skramlade och surrade i den samt att en av våningsplanets städerskor verkade ha ett mycket hett temperament. Det hände att man väcktes vid 7 tiden på morgonen av en ilsken kvinnoröst som skrek på spanska. Sedan kunde det vara rätt lång väntan på hissen. 3 hissar på 50 våningsplan är troligen för få, i synnerhet då en av hissarna ofta verkade användas som servicehiss för personalen.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack 982elisabeths
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Greg R, General Manager på Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2017
Google-översättning

Greetings Elisabeth S,

Thank you for staying with us. We were happy to have you here and hope to see you again. Take care and safe travels.

Greg Riley
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen