Joel M
Göteborg, Sverige

Helt ok

Omdöme om The Empire Hotel
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 juli 2017från mobil enhet
Ett helt okey hotel, loddyn och entrén ser riktigt fint ut, men rummen är lite slitna, fick ett rum på 1a våningen på personalens plan, acn gick sönder 3e dagen och fick vänta 1 dag med att byta rum, fick springa ner till receptionen flera gånger för att tjata på dom om det. Men väldigt trevligt personal.
+ att poolen va avstängd och det va 30-35 grader så hare varit skönt med ett dopp.
Datum för vistelsen: juli 2017
Resetyp: Reste som ett par
Mirela C, ManagerThe Empire Hotel, svarade på det här omdömet
Svarade 10 aug. 2017
Our sincere apologies for not meeting your expectations. We do take our guest feedback seriously and will address all your concerns details with our teams. Your voice has been heard...
Be well
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
1.3 km från The Empire Hotel
2 577
1 615
49 av 8 987 omdömen
Omdömet skrevs 15 januari 2017 från mobil enhet

Ett utmärkt hotell med tanke på läget, standarden och priset. Vänlig, hjälpsam och service minded personal, rena och snygga rum och när tunnelbanan.
Gångavstånd shopping, sevärdheter och restauranger. Jag bor gärna här igen!

Datum för vistelsen: januari 2017
Tack tacopajjj
Jeffrey W, General Manager på The Empire Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 januari 2017

Tacopajjj
Thank you so much for sharing your story and choosing us as your choice in NYC, we especially appreciate the kind words. We look forward to reconnecting in the near future.
Safe Travels
General Manager Empire Hotel

Omdömet skrevs 24 juli 2016

Rummet var bra. Frukosten lite trist om man inte vill proppa sig full med bröd och sötsaker (frukt inräknat). Ägg och bacon var OK. Kunde vara svårt få sittplats i baren på kvällen. Åt bra på restaurangen Eds Chowder i samma hus, där f ö frukosten också serverades. Vänlig personal. Central Park inom gångavstånd.

Rumstips: Trafikljuden blir mindre högre upp - jag bodde på 11:e våningen
Datum för vistelsen: april 2016
  • Restyp: Reste ensam
2  Tack UHS_12
kkim2016, General Manager på The Empire Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 25 november 2016

Dear UHS_12,

Thank you for taking the time to write us such a positive review! I will be sure to share your encouraging words with our staff. We hope to see you again at The Empire one day in the near future.

Kevin-GM

Omdömet skrevs 27 april 2016

Nära till tunnelbanan, nära ill central park. Bra taxi- och Uberservice av dörrvakterna. Receptionen hade trevlig och hjälpsam personal. Gymmet var uselt. Vi testade inte frukosten - gick in och kika på den en gång men märkte att det är som alltid i usa = onyttigt och sötsaker, finns bra café och restaurangen som serverar frukost i grannhusen. Rummen var rena, lite slitage i duschen men inget farligt eller äckligt. Lite svårt att klura ut temperaturregulatorn - man lyfter på ett lock på elementet för att kunna justera till önskad AC/temperatur. Wifi finns gratis i reception och mot betalning på rummet.

Rumstips: Be om rum med fönster mot gatan
Datum för vistelsen: april 2016
Tack PauliinaLunde
Atif Y, General Manager på The Empire Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 maj 2016

Kär Pauliina,
Tack för din senaste vistelse på Empire och för att ta sig tid att förse oss med mervärde feedback. Jag är glad att du hittat vår hotellets läge praktiskt att dina behov och göra uppriktigt ber om ursäkt för paret utmaningar ägde rum under din vistelse . Jag hoppas att ni kommer att besöka oss igen så vi kan vända denna uppfattning runt .
Vänligen kontakta mig direkt för din nästa bokning.

Vänliga hälsningar

Atif- GM Empire Hotel

Omdömet skrevs 21 mars 2016

Hotellets reception o service vägde upp hela betyget om jag fattar mig kort.Maten på frukosten god men inte värd pengarna,eds chowders som hotellet sammarbetar med är något att rekommendera.bra mat till bra pris.20%om man är hotell gäst.Vi hade tyvärr fått ett rum med tunna väggar,acn stank och vi var där i början av januari så värmen behövdes.I duchen rann inte vattnet ner,lyfte upp trä plankorna som låg där i duschkabinen där låg de fruktansvärt mycket hår o damm,allt vatten från duschen rann ut på golvet o vidare till rummet på heltäckningsmattan.Vi klagade 2ggr då kom de o rensade rören.Visade sig att det var förstoppat ,efter rensningen stank det avföring i hela rummet o öppna fönstret vid -12 var inte rimligt.Vi fick byta rum från 129 till 128. De uppgraderade oss,rummet var mycket freshare från queen size bed till kingsize,men även här hade vi problem,båda elementen trasiga o acn som kunde blåsa varm luft funkade ej,det var så fruktansvärt kallt att vi vaknade med frost på insidan av fönsterna.Fick helt enkelt dra på duschen på max värme o låta vattnet rinna för att ånga upp rummet med värme.Gick knappt att sova.rullgardingerna fungerade ej heller o fönstret närmast sängen gick inte att stänga så det stod på glänt hela tiden.Inget hotell att rekommendera om du åker till nyc första gången då ska man bo i midtown området.Funkar om man vill komma undan med något billigare som vi två gjorde med vår student plånbok.

Datum för vistelsen: april 2015
Tack Justanja
Atif Y, General Manager på The Empire Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 mars 2016

Kär Justanja,

Tack så mycket för din senaste vistelse med oss och för detaljerad feedback .
Jag uppriktigt ber om ursäkt för de problem inträffade under din vistelse . Vi tar all feedback på största allvar och vi kommer att se över dina kommentarer med laget för framtida förbättringar . Jag hoppas att du besöker oss igen så vi kan vända denna uppfattning runt
Hör av dig om jag kan vara till ytterligare hjälp ,

Vänliga hälsningar,

Atif Youssef
General manager

Omdömet skrevs 17 januari 2016

Vårt favorithotell i New York, mycket beroende av det fina läget, ett kvarter från Central Park samt några kvarter från Columbus Circle. Hotellet har ett soldäck, med solstolar och soffgrupper samt med en mindre pool på taket. Pooldäcket har även en bar. På taket finns även en annan våning med rooftop bar, där det är nattklubb på kvällen. Ibland kan kön till baren vara lång, men som hotellgäst kan du gå före denna kö. Rummen är helt ok, om än i varierande storlek. Nackdelen med Empire hotel är att det inte finns gratis wifi på rummen. Dock finns det gratis wifi i lobbyn. Badrummen är ganska små. Utbudet i minibaren är väldigt dyrt, finns ett DuaneReade runt hörnet och du gör bäst i att handla där istället.

Datum för vistelsen: juli 2015
2  Tack Malmogal
CarlosOrihuela, Manager på The Empire Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 januari 2016

Dear Malmogal,

Thank you for your most recent stay with us and for such a wonderful review. It is truly a pleasure to connect with our guests. Please let me know if there is anything else you would like us to improve on.

Please let me know if I can be of assistance in the future. I hope you come and visit us once again.

Best regards,

Carlos Orihuela