Hotellets reception o service vägde upp hela betyget om jag fattar mig kort.Maten på frukosten god men inte värd pengarna,eds chowders som hotellet sammarbetar med är något att rekommendera.bra mat till bra pris.20%om man är hotell gäst.Vi hade tyvärr fått ett rum med tunna väggar,acn stank och vi var där i början av januari så värmen behövdes.I duchen rann inte vattnet ner,lyfte upp trä plankorna som låg där i duschkabinen där låg de fruktansvärt mycket hår o damm,allt vatten från duschen rann ut på golvet o vidare till rummet på heltäckningsmattan.Vi klagade 2ggr då kom de o rensade rören.Visade sig att det var förstoppat ,efter rensningen stank det avföring i hela rummet o öppna fönstret vid -12 var inte rimligt.Vi fick byta rum från 129 till 128. De uppgraderade oss,rummet var mycket freshare från queen size bed till kingsize,men även här hade vi problem,båda elementen trasiga o acn som kunde blåsa varm luft funkade ej,det var så fruktansvärt kallt att vi vaknade med frost på insidan av fönsterna.Fick helt enkelt dra på duschen på max värme o låta vattnet rinna för att ånga upp rummet med värme.Gick knappt att sova.rullgardingerna fungerade ej heller o fönstret närmast sängen gick inte att stänga så det stod på glänt hela tiden.Inget hotell att rekommendera om du åker till nyc första gången då ska man bo i midtown området.Funkar om man vill komma undan med något billigare som vi två gjorde med vår student plånbok.