Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väl värt ett besök!”

Buvette Gastrotheque
Rankad som nr 196 av 15 923 Restauranger i New York
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Område: Soho/Greenwich Village
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Underbar personal med hög servicenivå!
Mysig och charmig lokal med härlig fransk känsla. Vi drack kanske den godaste färskpressade apelsinjuicen någonsin och åt fantastisk mat. På detta ställe finns det inget att klaga på! Gå dit! Gå dit flera gånger! Bli stammis är nog mitt bästa tips.

Datum för besöket: april 2018
Tack slipsen2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (842)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 842 omdömen

Omdömet skrevs 24 januari 2018

Gudomlig CrQ Madame och Nutella crepes. Avslappnad och bra service. Tar ca 30-90min att fa bord (beroende p[ sallskap)

Datum för besöket: januari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack andersstinger
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2017 från mobil enhet

Wow! Jag blev verkligen imponerad. Detta var ett otroligt mysigt ställe. Väldigt bra service och fin meny. Hade svårt att välja vad jag skulle äta. Cappuccinon var super och maten likaså. Priset matchar vad du får. Hit kommer jag definitivt igen.

Datum för besöket: december 2017
Tack 146idab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2017

En tidig lördagsförmiddag hälsade vi på, vi var sju stycken och det går inte att boka bord, vi fick vänta i solen i ca 5 minuter innan vi fick ett trevligt bord, allt från den blodiga marie till kaffetår mycket bra, frukostmenyn innehåller mycket god mat.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Anders S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2017 från mobil enhet

Ska vara ett av New Yorks populäraste brunchställen. Folk köar för att få bord så gå in och skriv upp ditt namn så kommer dem ut och ropar när du har fått plats, ganska bra ruljangs så väntan behöver inte bli allt för lång. Här kan du välja på omeletter, crepes, croque monsieur m.m. Väl värt ett besök, rustikt och mysigt!

Datum för besöket: januari 2017
Tack Lotta S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Buvette Gastrotheque tittade också på

 

Besökt Buvette Gastrotheque? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt