Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt”

Shake Shack Theater District
Rankad som nr 78 av 446 Smått och gott i New York
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 20 US$
Kök: Amerikanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Lunch, Middag, Leverans, Avhämtning
Område: Hell’s Kitchen
Omdömet skrevs 7 juli 2018 från mobil enhet

Helt fantastiskt!! Jätte gott, bra storlek på burgarna och saftiga 10/10, kanon minst 100 tecken....

Datum för besöket: juli 2018
Tack Patrik B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (6 059)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 6 059 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Mkt. folk men väntan på bordet var väl värt det. Rekommenderas varmt om man gillar hamburgare, varmkorv och milkshake

Datum för besöket: juli 2017
Tack ARMH14
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 maj 2017 från mobil enhet

Jag jämför med McDonalds/Burger King när jag sätter betyget.

Mycket vällagade hamburgare för att vara snabbmat. Gott var det också. Dock handla dyrt mot McDonalds/Burger King. Men också mycket godare. Värt ett stop istället för ovannämnda.

Datum för besöket: maj 2017
Tack joakimj47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 april 2017

Bästa hamburgare jag ätit. Väl värd att köa för (i princip alltid kö men snabb service) Trångt att få sittplats men ändå värt det.

Datum för besöket: mars 2017
Tack EvaL2466
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2017 från mobil enhet

Var här med tre polare när vi var på genomresa. Riktigt riktigt goda hamburgare, även för att vara USA men det som verkligen talade till mig var de gudomliga milkshakesen. Jag drack en med smak av "mudcake". Så extremt god! Och prisvärt!

Datum för besöket: januari 2017
Tack Emma Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Shake Shack Theater District tittade också på

 

Besökt Shake Shack Theater District? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt