Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
2 400 kr
Expedia.com
2 402 kr
Bli belönad med One Key
Algotels
1 592 kr
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Sightseer63264773444

Paul

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 22 jan. 2019
Det var fantastiska sängar och kuddar. Och sen var dock väldigt högljudd annars tycker jag att hotellet gav väldigt bra valuta för det är pengar jag betalar. Det var nära till tunnelbana och bra restauranger.
Datum för vistelsen: januari 2019
Resetyp: Reste i arbetet
3,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorLäge
3,0 av 5 bubblorRenlighet
4,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
00gc, Front Office ManagerDoubleTree by Hilton New York Downtown, svarade på det här omdömet
Svarade 23 jan. 2019
Thank you for your kind review of Doubletree by Hilton New York City - Financial District. I am so happy to read you had an overall comfortable stay. It is our goal to deliver great value at a fair price, and we liked reading that we have accomplished it. Thank you again for being our guest, and I look forward to welcoming you back soon.

Tracey Martinez
Front Office Manager
646-439-2227
Tracey.Martinez@Hilton.com
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
4.8 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
6.8 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Park Central Times Square view Two Queen room
7.3 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Rumsservice
Träningsanläggning
5.7 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
6.7 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Premium King
6.0 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Kostnadsfritt wifi
Pool
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
6.5 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Träningsanläggning
5.8 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Kostnadsfritt wifi
Träningsanläggning
Arlo SoHo Lobby and public space.
2.3 km från DoubleTree by Hilton New York Downtown
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Visa fler hotell i New York
Omdömen (3 383)
Filtrera omdömen
3 383 resultat
Medlemsbetyg
828
1 128
761
359
307
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
828
1 128
761
359
307
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 383 omdömen
Omdömet skrevs 29 november 2018

Bra läge och närhet till allt. Tunnelbana 100 m därifrån. Nära till Battery Park där vi såg Frihetsgudinnan, Ground Zero, Whitfield Mall, Century 21 och massor av flera affärer.Restauranger fanns i närheten. Rekommenderar frukost på Essen.

Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
Tack Navigator57788147939
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
00gc, Manager på DoubleTree by Hilton New York Downtown, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2018
Google-översättning

Thank you for your five-star review of the DoubleTree by Hilton Hotel New York City - Financial District. We are glad our location was convenient for everything you wanted to do on this visit. We appreciate your business and hope to see you again on your next visit to New York.

Tracey Martinez
Front Office Manager
646-439-2227
Tracey.Martinez@Hilton.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 maj 2018 från mobil enhet

Vi (par i årsåldern) bodde på hotellet fyra dagar i april under en lite längre weekendresa. Hotellet kostade ca 1200 svenska kronor per natt, exklusive frukost. I våra ögon ett rimligt pris för en storstad som New York. Vi bodde i ett rum med King size-säng och badrum med badkar. Servicenivån var god, vi fick hjälp med det vi behövde och hotellet kunde ordna transport till flygplats vid behov. Städningen var också bra, vi upplevde både vårt rum och hotellet i övrigt som rent. Väl tilltaget badrum med rejält badkar - härligt! Vi hade inga problem alls med att få varmvatten, som en del andra gäster anmärkt på i sina recensioner. Frukost och room service nyttjade vi ej då der finns så mycket andra ställen att äta på runt omkring i kvarteret och staden.

På plussidan:
Hotellet ligger i ett lugnt kvarter i The Financial District, man sover ostört och nära till tunnelbana, buss, båt. Man är i centrala Manhattan på 10-15 minuter.
Bra städning.
Hjälpfull personal.

Vårt enda minus är att sängen var för kort för maken som är 1.90 lång, hans ben stack ut över kanten. Man bör även vara observant på att hotellet reserverar en deposit på ca 450 svenska kronor per natt, ifall olyckan är framme. Denna får man tillbaka vid utcheckning, men kan vara bra att känna till.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Cornelia K
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
00gc, Front Office Manager på DoubleTree by Hilton New York Downtown, svarade på det här omdömetSvarade 1 maj 2018
Google-översättning

Cornelia, thank you for choosing the DoubleTree By Hilton New York City - Financial District and for your great review. We're delighted you loved so many aspects of the hotel, especially our convenient location and the great value we offer. Thanks so much for choosing to stay with us. We invite you both to stay with us again the next time you are in New York City.

Tracey Martinez
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2016

Hotellet har bra läge i lugnt område men sliten inredning i rummen. Sänglampa lagad med silvertejp trasigt dörrhandtag badrum. Dammigt dåligt städat. Brist på toapapper märkligt nog under vår vistelse och ibland fick man be om städning när vi återvände på EM hade man ej hunnit städa så fick säga till. Bristande hisskapacitet. Fick bra hjälp av "bellboy" med att beställa transfer därifrån.

Datum för vistelsen: november 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack evamlundkvist
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ManagerX1, Manager på DoubleTree by Hilton New York Downtown, svarade på det här omdömetSvarade 4 december 2016
Google-översättning

Thank you for your recent stay. We are pleased you loved our location and the service provided by one of our bellboys. However, I sincerely apologize for the cleanliness issues you experienced, and for failing to resolve this to your satisfaction. I have shared your concern with my housekeeping team to ensure that these type of issues are not repeated moving forward. I hope you and your family will consider giving us another chance so taht we can make it up to you.

Martin Owens,
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2016 från mobil enhet

Hotellet ligger lugnt för att vara New York. Helt ok rum för en vettig kostnad. I vårt rum fungerade AC mycket bra men den väsnas en del. Litet duschrum men det fungerar bra. Sängarna var ovanligt bra.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Olov N
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ManagerX1, Manager på DoubleTree by Hilton New York Downtown, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2016
Google-översättning

Thank you for your kind comments. We are pleased to read that your stay was comfortable and that the bed in your room provided you with a very peaceful night’s sleep. It’s also great to know that our location in Lower Manhattan was perfect for your plans. We hope that you will return to the DoubleTree by Hilton Hotel New York City - Financial District for another wonderful stay!

Martin Owens
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2016

Framför allt - mycket bra läge. Flera tunnelbanestationer till olika linjer i närheten.
Många olika restauranger och snabbmatställen i närheten.
Vi bodde där en vecka i september. Många skribenter påpekar problem med hissarna men vi har inte upplevt några problem alls. Det enda problemet var att de har valt att testa brandlarmet en vardagsmorgon kl. 9.00 vilket stoppade alla hissar i 15 minuter.
Varför välja en tidpunkt när hissarna skall användas som mest?
Annars hade vi inga problem och väntetiden på hissarna var kort.

Rummet var mycket litet, för lite plats för väskor, men rent och städningen var OK. Luftkonditioneringen effektiv men mycket bullrig och svår att använda på natten. Inget kylskåp på rummet.
Bra gratis WIFI men man måste logga in på nytt varje dag.

Rumstips: Vi fick inte välja, men på vån 20 fanns ismaskin
Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Anna N
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ManagerX1, Manager på DoubleTree by Hilton New York Downtown, svarade på det här omdömetSvarade 17 september 2016
Google-översättning

Thank you for being our guest at the DoubleTree by Hilton New York City - Financial District. We appreciate your comments about our excellent location and are glad this was the highlight of your stay. We are also happy your overall visit was a pleasant one, but please accept our apologies for the disruption you experienced during the testing of fire alarms. The security of our guests is our top priority, so periodic tests are necessary. We will ensure prior information is shared with the guests before any such tests to avoid any inconvenience. We are happy you left the hotel with an overall good impression and hope to have the opportunity of welcoming you back very soon.

James Faughnan
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen